0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν υποθεσουμε οτι διαβαζω ολα αυτα τι πιθανοτητες εχω ουτε σε ενα μηνα να εχω βγαλει την υλη?
Αν υποθεσουμε οτι διαβαζω ολα αυτα τι πιθανοτητες εχω ουτε σε ενα μηνα να εχω βγαλει την υλη?Κακός μπελας ο Ασεπ, πολυ κακος. Αληθεια, ολα τα μεταπτυχιακα μετρανε με 3 μορια?
Εγω αυτό θα έκανα, οπως λεει και ο/η habanero. Θα στρωνομουνα στο διαβασμα για ασεπ που θα μου εξασφάλιζε και πολυ περισσοτερα μόρια! Αλήθεια, πόσοι απο αυτούς που διορίζονται με αυτο τον διαγωνισμο του ασεπ εχουν μεταπτυχιακό?
Παράθεση από: markos στις Σεπτεμβρίου 19, 2007, 08:40:33 amΕγω αυτό θα έκανα, οπως λεει και ο/η habanero. Θα στρωνομουνα στο διαβασμα για ασεπ που θα μου εξασφάλιζε και πολυ περισσοτερα μόρια! Αλήθεια, πόσοι απο αυτούς που διορίζονται με αυτο τον διαγωνισμο του ασεπ εχουν μεταπτυχιακό? Με την ευκαιρία της συζήτησης έψαξα τα μεταπτυχιακά των επιτυχόντων:Από το σύνολο των επιτυχόντων 478 άτομα σύνολο παρουσίασαν μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Από αυτούς 2 άτομα έχουν δύο μεταπτυχιακά στην ειδικότητα του κλάδου , ένα άτομο έχει δύο μεταπτυχιακά στη διδακτική της ειδ. του κλάδου , 8 άτομα έχουν και μεταπτυχιακό και διδακτορικό και 6 άτομα μόνο διδακτορικό χωρίς μεταπτυχιακό (μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως γίνεται αυτό ).Συγκεκριμένα: 337 άτομα παρουσίασαν 339 μεταπτυχιακά στο γνωστικό του κλάδου (2 άτομα με διπλά) από τα οποία άτομα 85 θα περνούσαν ούτως ή άλλως και χωρίς το μεταπτυχιακό, 37 πέρασαν χάρη στο μεταπτυχιακό και 215 δεν πέρασαν αν και είχαν το μεταπτυχιακό. Ένα άτομο έχει ταυτόχρονα δύο μεταπτυχιακά και 80 μήνες προϋπηρεσία και χωρίς όλα αυτά δε θα διοριζόταν. 127 άτομα σύνολο παρουσίασαν 128 μεταπτυχιακά στη διδακτική της ειδικότητας του κλάδου (ένας 'εχει διπλό) από τους οποίους 31 περνούσαν και χωρίς τη βοήθεια αυτών των μονάδων, 24 χάρη στις 3 μονάδες και 62 δεν διορίστηκαν αν και είχαν τα μόρια αυτά.14 άτομα σύνολο είχαν διδακτορικά, από τους οποίους 6 χωρίς μεταπτυχιακό και 8 με μεταπτυχιακό. Ένα από τα άτομα αυτά έχει δύο μεταπτυχιακά στην ειδικότητα του κλάδου και ταυτόχρονα και διδακτορικό και χωρίς όλα αυτά δε θα διοριζόταν. 6 άτομα από αυτά διορίστηκαν και 8 όχι.(Τα στατιστικά μου ενδέχεται να έχουν και κάποια λάθη, διορθώστε με αν βρείτε κάτι )Το συμπέρασμα είναι ότι τα μόρια από μεταπτυχιακά διδακτορικά βοηθούν ελάχιστους, αφού οι περισσότεροι που τα έχουν δεν πέρασαν. Αυτό που λες, marko, ότι το διάβασμα εξασφαλίζει πολύ περισσότερα μόρια δεν έχει αποδειχθεί, αλλά από τα στατιστικά προκύπτει ότι πολλοί είχαν τις μονάδες, αλλά δεν πέρασαν, όλοι αυτοί, που είναι αρκετοί, λες να μην διάβασαν πολύ;