0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι απαράδεκτο να διοριστεί έστω και ένας εκπαιδευτικός που δεν έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ!!!!
Για να δει μια άσπρη μέρα αυτή η χώρα πρέπει να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που μπήκαν χωρίς την εποπτεία ή την διενέργεια διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Ζούμε σε μια αφρικανική χώρα που τα πάντα είναι σάπια.
Φέτος πάντως δεν θα γίνει ΑΣΕΠ και είναι άγνωστο αν και πότε θα γίνει ξανά. Οι ειδικότητες που δεν έχουν γραπτό ΑΣΕΠ θα μοριοδοτούνται από τα υπόλοιπα κριτήρια όποια και αν είναι αυτά. Να πω εδώ ότι δεν είναι δική μου επιθυμία αλλά μόνο το συμπέρασμα από αυτά που είπε ο αναπληρωτής υπουργός. Να αφήσω όμως μία μικρότερη πιθανότητα για μία νέα μεταβατική περίοδο και αργότερα ένα νέο σύστημα διορισμού με ή χωρίς γραπτό ΑΣΕΠ. Αυτό όμως θα δημιουργήσει και επιπλέον νομικές περιπλοκές. Πόσες μεταβατικές; Πόσες αλλαγές; Πόσες καταργήσεις και επαναφορές; Ακόμη και η προσμέτρηση όλης της προϋπηρεσίας δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται...Συνάδελφοι γιατί ενώ έχετε τόσα προσόντα ή εμπειρία φοβάστε τον γραπτό ΑΣΕΠ; Άλλωστε θα μοριοδοτούνται μαζί με αυτόν και άλλα προσόντα ή κριτήρια και ίσως μάλιστα πιο γενναία..
Στην ειδική αγωγή να γίνουν διορισμοί με την εποπτεία του ΑΣΕΠ και να ελεγχθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να μπουν και κριτήρια όπως τα μεταπτυχιακά κ.α. Γιατί λοιπόν με βρίζεις ; Τι φοβάσαι ; Γιατί είμαι κανίβαλος ; επειδή θέλω αξιοκρατικές διαδικασίες και όχι βύσματα ;