0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και οι δικοί μου αυτό λένε πλέον. Οι έχοντες παιδαγωγική επάρκεια φιλόλογοι στα σχολεία, οι μη έχοντες στην Πνύκα να απαγγέλλουν Σαπφώ.Στο είπα, ο καθένας με τα όπλα του...
Eta-beta, χαλάρωσε! Οι απειλές εναντίων συναδέλφων και μάλιστα για ανώνυμες αναφορές τους, σε ένα φόρουμ είναι περιτές...
Όχι, η επάρκεια να προκύπτει από μεταπτυχιακό τίτλο, έτσι λένε οι φανατικοί της άλλη πλευράς. Όταν σπουδάζατε στου Μπόνια εμείς σπουδάζαμε στο Πανεπιστήμιο.Σου αρέσει ο εμφύλιος;Ή αναγνώριση των προσόντων όλων με μεικτό σύστημα ή εμφύλιος.Έχω διαλέξει όχθη, σειρά σου.
To μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι η παιδαγωγική επάρκεια δεν αλλάζει τον άνθρωπο και δεν το κάνει καλύτερο παιδαγωγό... Το μόνο που έχω να σου ευχηθώ για τη ζωή σου είναι καλό μαλλιοτράβηγμα... προφανώς ειδικεύτηκες σ΄ αυτό στο μεταπτυχιακό που έκανες...
Ποιοι, οι κατά το δοκούν a priori παράνομοι;Πρόσεχε γιατί υπάρχει και η συκοφαντική δυσφήμιση και η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η ψευδή καταμήνυση. Αυτά να δεις τι ποινικές επισύρουν, μέχρι που υπάρχει και κώλυμα διορισμού...
Η υπογραφη παρανομων διορισμων επισυρει ποινικες ευθύνες,παντως.
Για να σου υπενθυμίσω τι προ ολίγου έλεγες εσύ εναντίον άλλων.Γενικά, αλήθεια μπορούμε να σας απαντάμε όπως και εσείς ή όταν σας στριμώχνουμε θα επιτίθεστε προσωπικά ή θα το παίζετε περιστερές;Ειλικρινά, απάντησε μου μόλις πριν λίγο δεν υπονοούσατε ή αποκαλούσατε τους διοικητικούς παράνομους;Αυτό από πάνω για που το έγραψες, γιατί θα μας τρελάνεις τώρα.
eta-beta ποια είναι η άλλη πλευρά που έχει άλλη άποψη για την παιδαγωγική επάρκεια; Εγώ νόμιζα ότι οι δάσκαλοι και οι φιλόλογοι με τα μαθήματα που διδάσκονται στα πανεπιστήμια καλύπτονται. Τέλος πάντων. Η παιδαγωγική επάρκεια είναι κάτι το σημαντικό και το απαραίτητο για να εργαστεί κάποιος στα σχολεία. Για τα μεταπτυχιακά δεν το πολυκατάλαβα. Ακούω τελευταία από όσους παρακολουθούν εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά Κύπρου, Ιταλίας,