0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι πάει να πει 40% όταν ο νόμος δεν το προέβλεπε και ο ασεπ υπήρχε από 1998 εως 2008;
γιατί α) δεν έδωσαν ασεπ και δεν πέρασανβ) γιατί σε κάποιες ειδικότητες διόριζαν με το σταγονόμετρο γ)γιατί άλλαξαν πορεία στην ζωή τους και επιλογές δ)τους ήταν αδιάφορο το καθηγητηλίκι ε)όταν έκαναν αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομισθίων δεν έβαζαν για ο 11ωρο του ωρομίσθιο επαρχεία και πέρα από την Αθήνααλλά και πέρα από Αττικοβοιωτία για αναπληρωτές ούτε ναι σε όλα γιατί είχαν οικογένεια και ...που να την αφήσουν, ή τα λεφτά του αναπληρωτή (μιλάμε για 1000'αρικο)δεν έφταναν (αλήθεια είχιαν βρει καμία καλύτερα αμειβόμενη εργασία εκτός;)στ)όταν αποφάσισαν στα 45 να ασχοληθούν με την εκπαίδευση και θέλησαν να μπουν στο παιχνίδι βρήκαν μπροστά τους τις χιλίαδες άλλων που στο μεταξύ έτρεχαν και έδιναν ασεπ ή μάζευαν προϋπηρεσίες στα βουνά και στα νησιάζ)γιατί οι πτυχιούχοι πολλοί από τις καθηγητικές σχολές και οι θέσεις λίγεςη)γιατί έχω παιδιά-κι εσύ δεν ξέρεις από παιδιά,όπως μου έλεγε ένας 50άρης μαθηματικός ωρομίσθιος στην Αμοργό-ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΣΕΠ δεν δίνω δεν προλαβαίνω να διαβάσω, αλλά στο μεταξύ κονόμαγε τα άντερά του από φροντιστήρια και ιδιαίτερα-μέχρι και Σάββατο απόγευμα έτρεχα , μου έλεγε ο γκριζομάλης 50αρης ωρομίσθιος....οπότε θα 'επρεπε εγώ και χιλιάδες άλλοι που στηρίξαμε το σύστημα με ασεπ και χωρίς να παραμερίσουμε για να περάσουν όλοι αυτοί, στους οποίους πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες....
++++++++++++++++++και οσο αφορα αυτους που ειναι στους πινακες μηδενικης .................με πτυχια του 83 σημαινει περιπου 55 χρονων,αρα εργαζεται αλλου και μαλλον τα κονομαει με ιδιαιτερα και δηλωνει αναπληρωτης και ωρομισθιος μονο διπλα απο το σπιτι του.
Υπάρχουν και 40ρηδες που δηλωναν πάντα παντού και με επιτυχία ΑΣΕΠ αλλά δεν τους ήθελε το σύστημα...
Ο Κουράκης όπως και οι προηγούμενοι είναι αναλώσιμοι και όταν δεν αποφασίζουν σύμφωνα με το αίσθημα δικαιου μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας
Επειδή είμαι αρκετά παλιός πιστεψε με το αίσθημα δικαίου δεν είναι καθόλου αόριστο,αυτοι που το ερμήνευσαν έτσι κοίτα που είναι σήμερα π.χ γιαννακου καρντάσιαν
στην αναφορά που κατέθεσε ο