0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω απο την αλλη δεχομαι να μην διοριζομαι εαν ειναι να σωθει η χωρα....(δεν δεχομαι ολα αυτα που βλεπω να γινονται ...καθαριστριες στου υπουργειο δικαιοσυνης ως ΠΕ) . Αυτο ομως που δεν δεχομαι ειναι να βλεπω καποιο που δεν πηγε ποτε στον διαγωνισμο να πηγαινει μποροστα μου αναπληρωτης. Απο οτι μαθαινω ως ποντικακι που ειμαι ανθρωος απο βασικη ειδικοτητα ηταν διπλα στον κουρακη και πρωοθουσε τους απολυμενους ιδιωτικων....Ξερω και ονομα!! θαγραψω εν καιρω πολλα!
Eίναι γνωστός ο συγκεκριμένος ιδιωτικός. ΠΕ03 είναι και απολαμβάνει μετα τις ειδικές κατηγορίες την κορυφή του πίνακα των αναπληρωτών. Αν γνωρίζεις περισσότερα χωρίς όνομα μπορείς να μας τα παραθέσεις. Έχει άκρες και επιρροή και στη νέα ηγεσία του υπουργείου;
Ο επονομαζόμενος και ''κοκορετσάς''.
Πότε μίλησε ο Φίλης για μεικτό σύστημα διορισμών και το ΑΣΕΠ θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση ή όχι?
Δεν γνωρίζω τις αδυναμίες του..... :PΔες το βίντεο στην ιστοσελίδα:http://www.rodiaki.gr/article/323833/empeiria-zwhs-to-mathhma-stoys-arkioys-dhlwnei-o-daskalos-tasos-ziaskasμετά το 11ο λεπτό. Ήταν από εκπομπή της ΕΡΤ στις 19/10 όπου για πρώτη φορά τέθηκε επι τάπητος το πρόβλημα των κενών και της αδιοριστίας. Δεν έθεσε σε κανέναν σημείο της απαραίτητης προυπόθεσής ασεπ για διορισμό.