0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η επιτυχια στον ασεπ συμφωνα με νομο αρσενη ισχυει για 2 και μονο χρονια ασχετως διενεργειας διαγωνισμου. Οι επιτυχοντες του 2008 σαφεστατα αν ισχυε ο ν . Αρσενη ...εφαρμοζοτανε εννοω...τα επομενα 2 χρονια πιθανοτατα θα πηγαινανε αναπληρωτες. Δεν θα διοριζοντουσαν ομως. Αφου θα επρεπε να ξαναδωσουν παλι για να ειναι στους διοριστεους. Οι θεσεις σε ολους τους διαγωνισμους ηταν καθορισμενες σε 60-40 . Απο την στιγμη που διοριστηκε το 40 το οποιο συμφωνα με το στε εγινε παρανομως οι θεσεις αυτες απλα χαθηκαν. Ανακλησεις διορισμων δεν γ7νοται οσο και να το ευχονται καποιοι καννιβαλοι επειδη ολοι τοτε ενεργουσαν βασει του ισχυοντα συστηματος. Τωρα ειναι θεμα του υπουργειου τι θα κανει με τους επιτυχοντες παλαιοτερω ετων. Ας περιμενουμε να δουμε...... Για αυτο φυσικα πηγανε δικαστικως και δικαιωθηκανε. Για τους υπολοιπους που απλα περασανε την βαση , καθως ο ορος επιτυχων δεν υφισταται θα δουμε
Εννοείς αναπλήρωση για τους επιτυχόντες όλων των ΑΣΕΠ ή μόνο του 2008;
Η προσφυγή έγινε μετά τον Αύγουστο του 10 οπότε και κανονικά θα έπρεπε να διοριστουν οι πρόσφυγεντες έτσι απλά πάντως αγνοείτε συστηματικά τα λεγόμενα μου κανένα σχόλιο για τη θεωρία που έγραψα μήπως να καταργήσουμε τη διάκριση των εξουσιών? Ποια ανεξάρτητη αρχή θα διορίσει αγνοώντας τις αποφάσεις του στε .? Και ποιος πολιτικός θα αναλάβει τέτοια ευθύνη.? Και πάλι εύχομαι καλό διορισμό σε όλους
Το έχω ξαναπεί ότι ο ισχύων πίνακας είναι του 2008, διότι είναι ο τελευταίος. Αυτή είναι η λογική του ΣτΕ. Οι παλιοί επιτυχόντες (τόσοι όσοι διορίστηκαν εκτός ασεπ) δικαιώνονται με αναδρομικό διορισμό. Το ξέρω ότι αυτό δεν αρέσει σε πολλούς και θα πείτε ότι είναι διασπαστική λογική, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Κάθε νέος διαγωνισμός ακυρώνει τον προηγούμενο πίνακα.