0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το βγήκα από την κοιλιά της μάνας μου νωρίτερα δεν το κατάλαβα σαν αντεπιχειρημα στα λεγόμενα μου. Ακριβώς το ίδιο πράγμα λέμε. Φυσικά το πρώτο κριτήριο αναμφισβήτητο και αυτοδικαιο είναι το πτυχίο μας και όχι η γέννηση μας. Μετά εφόσον πρέπει να μπει κριτήριο ας είναι ο ΑΣΕΠ. Αλλά για όλους. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί στους κλάδους που δεν είναι απαραίτητος ο ΑΣΕΠ να μη διορίζονται χωρίς ασεπ. Ο ασεπ αντικατέστησε το πτυχίο μας? Από πότε? Όσο για τη να ανεργία τη βιώνουμε και οι ίδιοι δεν κατεβήκαμε από τον Άρη. Δηλαδή εσύ δε θα διοριζοσουν στον κλάδο σου αν η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από την προσφορά. Θα έλεγες Θέλω να δώσω ασεπ να βεβαιωθώ? Και εν τέλει ο ΑΣΕΠ πως μειώνει την ανεργία δεν κατάλαβα.
Στους γυμναστές για παράδειγμα διορίστηκαν το 2009-2011 422 εκτός ΑΣΕΠ και 43 με ΑΣΕΠ. Θα έπρεπε είτε να διορίζονταν όλοι από ΑΣΕΠ ή να ήτανε πραγματικό 60-40 και όχι 90 εκτός ΑΣΕΠ και 10% με ΑΣΕΠ. Αν είσαι στην ειδικότητά σου μέσα σε αυτά τα όρια τότε πρέπει να το διεκδικήσεις. Μας κλέψανε όπως βλέπεις από όλες τις πλευρές.
απο αυτο που διάβασες αυτό βρήκες να σχολιάσεις?
ετσι ακριβώς είναι και μάλιστα με προυπηρεσίες κομματικές και βυσματικές εξολοκλήρου.
Μπορεί σας παρακαλώ να μου πει κάποιος πότε γίνονται οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό και ποιοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν;
Αυτό που αναφέρεις είναι απαράδεκτο και εμπεριέχει δόλο. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτές τις νόμιμα αποκτηθείσες προϋπηρεσίες κάνε επώνυμη καταγγελία ειδάλλως εσύ παρανομείς με το να συκοφαντείς έχοντας σκοπό να δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις για ίδιον όφελος.