0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δημοσίευμα είναι με ερωτηματικό και με αρκετές ασάφειες , πηγή προέλευσης του ο έγκριτος "Ριζοσπάστης" . ο οποίος λατρεύει ΣΎΡΙΖΑ Ας περιμένουμε , σε λίγες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Ψεύτης να βγω, αλλά αν πραγματοποιηθούν 3.000 διορισμοί πέραν των διαθέσιμων εκπαιδευτικών, να είστε/είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Εγώ δεν πιστεύω ότι θα φτάσουν σε αυτό το ύψος οι προσλήψεις. Παρεμπιπτόντως, με αφορμή σχόλειο που διάβασα ανωτέρω, πράγματι κι εγώ αν ήμουν υπουργός δε θα διόριζα ανθρώπους που αποκαλούνται εκπαιδευτικοί και θεωρούν ότι πρέπει να προηγηθούν έναντι "ταπεινών" κατηγορίων εργαζομένων, όπως οι καθαρίστριες και οι κομμώτριες.
Αν είναι 3000 οι θεσεις για την Παιδεια,εμενα να μου σφυριξετε κλεφτικα.Επισης θα παραχωρησω και τη θεση μου ως καλος χριστιανος και (διοριστεος)εκπαιδευτικος σε οποιον θελει.
.... πρέπει να διοριστούν οι εναπομείναντες διοριστέοι-και πολλοί ακόμη που υπηρετούν ως αναπληρωτές στη δημόσια εκπαίδευση. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα πρέπει να επαναπροσληφθούν και οι απολυμένοι του δημοσίου. Έτερον-εκάτερον, η μία ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεί την άλλη. Και φυσικά τέτοιου είδους ζητήματα -και ζητούμενα παράλληλα- δε μπορούν να λύνονται μέσω της γκρίνιας του πληκτρολογίου.
Τώρα απάντησε ο υπουργός… πρέπει να σταματήσουν τα σενάρια, γιατί απλά δεν θα κάνει διορισμούς. http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=f331b723-3e78-4358-ba05-a45601333f96
Οι 6000 που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα δεν αντιστοιχούν σε 1500 νέες προσλήψεις μιας και πληρώνονται με το 75% του μισθού τους; Το νέο κόστος που επιβαρύνει τον προϋπολογισμό ανέρχεται στο 1/4 μιας και το υπόλοιπο (3/4) καταβάλλεται ήδη. Άρα 15.000 - 1500=13500 νέες προσλήψεις. Έτσι δεν είναι υπουργέ;