0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vickym, δεν αναφέρεται σε εκπαιδευτικούς!
vickym, μιλάει για επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών από το 1998 και μετά (για όλο το δημόσιο τομέα).Το 40% δεν έδωσε σε κανέναν διαγωνισμό ΑΣΕΠ, ώστε να ανήκει στους επιτυχόντες.
To 40% διορίζεται μεν με την προϋπηρεσία (ΟΚ), αλλά δεν ισχύει ότι όλοι δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ. Μέσα στο 40% υπάρχουν μάλιστα αρκετοί επιτυχόντες, ενώ κάποιοι έχουν πολύ καλή σειρά στον ΑΣΕΠ.
Έστειλα στον Κουράκη το κάτωθιΚύριε Υπουργέ,Σας στέλνω αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα και έχω την ελπίδα ότι θα το διαβάσετε και θα μου απαντήσετε. Θα ήθελα να μάθω τι προτίθεστε να κάνετε σχετικά με την ανάγκη για άμεσους διορισμούς στον τομέα της Παιδείας? Όπως γνωρίζετε, οι πολλές συνταξιοδοτήσεις των τελευταίων ετών δε συνοδεύονταν από αντίστοιχα αρκετές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Τα κενά στα σχολεία είναι πολλά. Πως θα μπορέσει να λειτουργήσει η επόμενη σχολική χρονιά? Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν χιλιάδες καθηγητές, μεταξύ αυτών και εγώ, που υπηρετήσαμε για χρόνια ως αναπληρωτές με την ελπίδα ότι θα μονιμοποιηθούμε κάποια στιγμή. Έχουμε πραγματική προυπηρεσία 24+ μήνες, αλλά το μέλλον μας στην εκπαίδευση φαντάζει όχι απλώς αβέβαιο, αλλά δυσοίωνο. Κλείνοντας, σας ρωτώ για τον αριθμό των διορισμών που σκοπεύετε να ζητήσετε για την επόμενη σχολική χρονιά και σας παρακαλώ να βρεθείτε για λίγο στη θέση μας. Εκπαιδευτικοί πριν τα 40, με θέληση για προσφορά, αλλά με ψαλιδισμένες τις ελπίδες μας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
oποιος κουραζεται να αλλαξει τοπικ.εγω δε γραφω ουτε για να κουρασω ουτε για να ξεκουρασω ουτε για να γινω αρεστη ουτε αντιπαθης. Παραθετω αυτα που ξερω οπως λεει κι ο τιτλος και ποσως με ενδιαφερει ποιος θα κουραστει και ποιος οχι.Eπαναλαμβανω λοιπον οτι εμαθα πως εκει πανω συζητουν για 2000 μονιμοποιησεις, χωρις να ειναι κατι οριστικο ακομα
O Λοβ μιλούσε για 7000 και εμείς κοροϊδεύαμε. Καλά να πάθουμε τώρα.
από την πόλη έρχομαι πάλι σε αυτό το ταλαιπωρημένο σάιτ. πάλι διάφοροι που παίρνουν προσωπικά τι γράφουμε , άλλοι βάζουν + και - και δεν ξέρω εγώ τι και από ουσία μηδέν. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ