0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και πάνε να δώσουν εναν ασεπ αν έχουν τρελες προυπηρεσιες στους δασκάλους θα αρκει η βάση στον διαγωνισμο αλλα βλέπεις δεν θέλουν καθόλουν ασεπ .... θελουν πανω στην αναμπουμπουλα να διοριστουν με το ετσί θέλω... νομίζω οτι για τον μπάτη αυτη είναι η κόκκινη γραμμη ....
Η κυβέρνηση πολλά δηλωσε προεκλογικα ...... Τελος παντων , οι πιο πολλοί εχουμε πιστει οτι χρειάζονται εντιμοι συμβιβασμοι(sic) Αλλά ...... οι συμβιβασμοι να γίνονται με βάση το κοινο συμφέρον και με τρόπο που να ευνοείται η αξιοκρατια και όχι οι συντεχνίες........ γιατι δεν μπορει ο ασεπιτης να είναι καθε φορά και κερατας και δαρμένος
το στε έλεγε ότι έπρεπε οι διοριστέοι να είχαν διοριστεί κι αυτό δε συνέβη γιατί πήραν από άλλες κατηγορίες.Σωστα;Αν διοριστούν οι φεκίτες όλοι και ο αριθμός διορισμών είναι 3.000-4.000 από που θα πάρει(δεδομένου ότι κάποιοι κλάδοι έχουμε προϋπηρεσία μετά από ΑΣΕΠ;
Όσοι διορισμοί και να γίνουν ένας κλάδος δεν θα έχει διορισμούς. Οι φυσικοί ΠΕ04.01. Δείτε τη νέα Γ Λυκείου. Σε ένα μέσο σχολείο θα είναι -7 ώρες φυσική (4 γενικής και 3 κατεύθυνσης). Οπότε οι συνάδελφοι φυσικοί να μην αγχώνονται, ούτε για αριθμό διορισμών, ούτε για τρόπους διορισμού. Έτσι κι αλλιώς ΦΕΚίτες έχουν τελειώσει, 40% επίσης, και από 24μηνο θα τη πληρώσουν 9 άτομα που απλώς δεν πρόλαβαν να τρουπώσουν (τώρα για 9 φυσικούς ποιος να δώσει σημασία;).
Η κυβέρνηση δήλωσε προεκλογικά καλώς ή κακώς ότι θα καταργήσει τον γραπτό ΑΣΕΠ.
Εγω συνεχιζω να μην καταλαβαινω η ομαδουλα αυτη των επιλαχοντων που διεκδικει τι κολλημα εχει με το 24+ ασεπ? Θα σας αρεσε εσας την προτερη επιτυχια σας που οι περισσοτεροι εξ ημων εξαργυρωσαμε σε μηνες να ερχονται μεταγενεστερα καποιοι που επειδη εγραψαν καλυτερα στον τελευταιο διαγωνισμο να μας πεταξουν εξω για να μπουν αυτοι? Μηπως η εφαρμογη του 3848 θα εδινε λυσεις?