0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβως! Κι εγω λιγο πισω απο τον τελευταιο διοριστεο το 2006 δεν μπορεσα να δουλεψω για να παρω μια μικρη προσαυξηση το 2008 και να ειμαι στους διοριστεους..τουλαχιστον ομως αυτοι εγραφαν εναν υψηλο βαθμο και επαιρναν ως προσαυξηση την προυπηρεσια. Οι αλλοι που ζητουν να διοριστουν μονο με προυπηρεσια η με απλη επιτυχια ασεπ;
δηλαδή τι θες; να μην έχουμε και προσαυξήσεις από προϋπηρεσία;....το πάτε το πάτε να μην μετράει καθόλου η προϋπηρεσία....ας μην βρεθέι κανένας εξυπνάκιας να με πει βύσμα διότι ανήκω σε κλάδο που ούτε πδσ είχε ούτε Συβιταννίδειο κι έχω και δυο ασεπ επιτυχία, που αν δεν τις είχα όχι αναπληρωτής ούτε ωρομίσθιος δεν θα πήγαινα....αν δεν δικαιωθούν οι κόποι μας να δω τι κίνητρα θα έχουν να πάνε τον Σεπτ οι αναπληρωτές....
Μην κουραζεστε στις αναλυσεις...η κλικα του 08 μαλοον κερδισε...στο alfavita γραφει οι εκπροσωποι του υπουργειου ειπαν στην ΠΕΑΕ οτι το μεταβατικο συστημα διορισμων θα περιλαμβανει ΜΟΝΟ την επιτυχια του 08 και προυπηρεσια....Ουτε αναπληρωτες δεν θα παμε οσοι ειχαν παλιοτερες επιτυχιες και προυπηρεσια...Την τυχη της αννουλας και του αρβανιτοπουλου θα εχουν κι αυτοι...Ουτε στον 3848 η Αννουλα δεν ειχε καταργησει παλιοτερες επιτυχιες του ΑΣΕΠ...και το κανουν αυτοι..Αισχος κι αηδια...
Συγγνώμη, είμαστε σε εκπαιδευτικό φόρουμ; Γιατί θεωρώ πως η λέξη "κλίκα" δεν αρμόζει σε εκπαιδευτικό. Επίσης δεν αρμόζει η πρόταση "Την τυχη της αννουλας και του αρβανιτοπουλου θα εχουν κι αυτοι". Το τι θα ψηφίσει κάποιος δεν πρέπει να εξαρτάται από το ατομικό όφελος. Το ζητούμενο για τη χώρα αυτή τη στιγμή είναι η ανεξαρτησία της κι αν μια κυβέρνηση το πετύχει αυτό αυτό θα είναι και κριτήριο για να την ψηφίσω ή όχι. Όχι το αν θα μας διορίσει!!!!!! Έλεος δηλαδή
ανεξαρτησία με ανεργία πάνε πακέτο; δεν το ήξερα;
Η ανεργία είναι αποτέλεσμα της εξάρτησης. Κατοχή ζούμε, αν δεν το κατάλαβες. Αν δε μας είχαν δεσμεύσει με μνημόνια, θα ήμασταν διορισμένοι και φυσικά ο κλάδος μας δεν είναι ο μόνος που πλήττεται. Για να έχουμε δουλειά, πρέπει πρώτα να ορθοποδήσει η χώρα. Δεν ξέρω (αλλά ελπίζω) αν η τωρινή κυβέρνηση θα το κάνει, πάντως με αυτό το κριτήριο θα την κρίνω κι όχι από το αν θα ωφελήσει ειδικά τον κλάδο μου κι ας καίγονται οι υπόλοιποι. Που, συγγνώμη, όσο είμαστε υπό κατοχή και διορισμένοι να'μασταν η φτώχεια θα ήταν σίγουρη. Ή εσύ λες "ας έχω δουλειά κι ας πληρώνομαι με 400