0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε ναι, κρούει τον κώδωνα ο Μπράτης, για να τρέξουν οι συνδικαλισταράδες να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους.Σαν δεν ντρέπεται..
Kαι 'γω ΠΟΣΟ συμφωνώ μαζί σου!!!!!Προσωπικά θα ήθελα να "μοντάρω" λίγο τις επιμέρους βαθμολογίες μου διαφορετικών ετών, γίνεται; ΓΙΝΕΤΑΙ::: aghathi και ΄γω το θέλω ΠΟΛΥ ...για να κάνουμε και λίγο πλάκα...
γιατί γίνεται λόγος για μεταβατικό στάδιο? δηλαδή μετά θα ισχύσει κάτι άλλο?
Εγώ δεν κάνω καθόλου πλάκα! Αν θυμάσαι λίγο καλύτερα, μετρούσαν οι δύο τελευταίοι Ασεπ (ο προτελευταίος μισός) πριν κλειδώσουν οι πίνακες. Εκτός κι αν δε θέλεις να θυμάσαι!
Ο κ.Μπρατης ν αφησει τις κοκκινες γραμμες διοτι δεν δικαιούται δια να ομιλει.Η αποφαση ΣτΕ δεν ειναι κουρελοχαρτο και να του φρεσκάρω λιγο τη μνημη..Οι πιστωσεις μας-των εναπομεινάντων διοριστεων 2008-ΔΕΝ μας ανηκαν(απεφανθη!)-των φεκιτων δε,ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ- και 512 μεταφερθηκαν από την Δευτεροβαθμια σε προσληψεις μονιμων αποτυχόντων δασκαλων. Τουμπεκί θα του προτεινα.
knkn, το ΣΤΕ έκρινε αντισυνταγματικούς τους διορισμούς από 40%, 24μηνα, 30 μηνα, από το 2002 έως 2008, καθώς δεν εφαρμόστηκε ποτέ το 100% ασέπ στους διορισμούς... θυμάμαι ότι κάποτε μας έλεγες να προσφύγουμε για το 100%, ε, αυτό γίνεται τώρα με καθυστέρηση ετών από επιτυχόντες όλων των ασέπ 2002-2008 που έχασαν διορισμό επειδή το 60% δεν έγινε ποτέ 100% ασέπ. Οι προσφυγές αφορούν το παρελθόν αλλά η απόφαση ΣΤΕ προφανώς λειτουργεί δεσμευτικά και για το παρόν-μέλλον.
Υ.Γ. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να απολυθεί κόσμος που είχε διοριστεί χωρίς επιτυχία ΑΣΕΠ από το 2002 και μετά και τη θέση τους να πάρουν επιλαχόντες του 60% ?