0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανεις λαθος σε αυτο ακομα και στην δικη σου ειδικοτητα.Παρα πολλοι που ειχανε επιτυχια και καλη σειρα το 2006 και οργωσανε την επαρχια δεν εδωσαν καν το 2008. Το οτι καποιοι επισης περασανε την βαση το 2006 δεν προυποθετει οτι την περασανε και το 2008
Eτσι είναι ...ειναι αλλο να δουλευεις με το κεφαλι ψηλα κι επειδη δικαιωθηκαν οι κοποι σου κι αλλο επειδη συρθηκες εσκυψες κι εγλειψες...!Σε ότι αφορα αυτο που λες για τον πινακα καθαρης προυπηρεσιας εκει θα μπορουσε να μπει προαπαιτουμενη επιτυχια στον ασεπ για να ειμαστε ενταξει και με το στε...
Αυτο δεν μπορει να γίνει, δες την απόφαση του ΣΤΕ ,γιατι προαπαιτουμε ήταν η επιτυχία για το 24μηνο αλλα ........ Οσο αφορα το πως δουλεψε ο καθένας αυτο είναι μια ιστορία πικρη αλλα εδω που έχουμε φτασει δεν έχει νόημα να είμαστε εμπαθεις .... φτανουν τα μίση και οι κακίες δεν οδηγούν σε κάτι θετικο ,νομίζω ότι ύπαρχει χώρος για όλους στην εκπαίδευση ,αρκει βέβαια να γίνονται διορισμοί
Σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ 527/2015 δεν μπορεί να διοριστεί κανείς από 24μηνο, 30μηνο ή 40%.Οι διορισμοί από εδώ και πέρα θα μπορούν να γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ. Ωστόσο, περιμένουμε να δούμε και το νομοσχέδιοπου θα φέρει στη
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά :1) Τους διορισμούς του Σεπτέμβρη πρέπει να τους κάνει μόνο από τους πίνακες του 60% του τελευταίου ΑΣΕΠ .2) Για τα επόμενα χρόνια οι διορισμοί θα πρέπει να γίνονται 100% μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ.3) Το ότι θα γίνονται 100% μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ δεν αποκλείει να ψηφίσουν ένα νόμο που θα δίνει μεγάλη προσαύξηση στην προϋπηρεσία ώστε να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις όσων ανήκουν στην κατηγορία αυτή .
1) Αν θέλει μπορεί να πάρει απο τους επιτυχόντες του 2008 (με βολεύει )2) Δεν είναι υποχρεωτικος ο διαγωνισμος αρκει οι διορισμοι να εποπτευονται από τον ασεπ3) Τα κριτήρια για το ασεπ τα θέτει το υπουργείο και έτσι μπορεί να μοριοδοτήσει όπως θέλει και ότι θέλει εκτος της προυπηρεσιας ώς μοναδικό κριτήριοΗ προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να θέσει σε εφαρμογή τον υφιστάμενο νόμο 3848(ας αλλάξει και λίγο την μοριοδότηση ,όχι βέβαια η προυπηρεσια να καπελώνει την βαθμολογία αλλά το πλαφόν των 60 μηνών πρέπει να καταργηθεί) ετσι ώστε να μην χαθούν ούτε οι παλιες επιτυχίες των διαγωνισμών ούτε η προυπηρεσία και να διεξαγαγει ασεπ αμέσως μετά για τους διορισμούς του επομενου έτους (με βολεύει λιγοτερο δεν έχω ούτε μεταπτυχιακα κ.τ.λ.) αλλα νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο....
....Δεν υπάρχουν στοιχεία για να εντοπιστουν αυτά που γενικόλογα καταγγέλουμε.