0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α βρε πασσα Γκιουλ μπαξε που σου χρειαζεται!
όταν ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και επικροτείται κιόλας , γιατί να μην γράψω και εγώ ότι μου κατέβει?
"...κι εκει μια σφαίρα τον ελάβωσε..."
νομιζω παιδια, και ας το ψαξουμε περισσοτερο, οτι με τα ως τωρα ισχυοντα καθε επομενος διαγωνισμος ακυρωνει τα αποτελεσματα του προηγουμενου
Είμαστε στο 2015 δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε οτι ένα μεταπτυχιακό δεν προάγει τις γνώσεις ενός ανθρώπου ο οποίος θα κλειθεί να μεταδώσει γνώσεις σε μαθητές.Κατά την διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης στα σχολειά έπρεπε να μπουν δάσκαλοι με καλύτερες γνώσεις απο τους προγενέστερους ώστε να βγουν οι μελλοντικοί εργάτες απο τα σχολειά ξέροντας πως πρέπει να μετρήσουν και να κόψουν κάτι, το οτιδήποτε.Θέλετε απαξίωση στα πάντα εκτός απο τους εαυτούς σας , τους μισθούς σας και την προϋπηρεσία.2015 έχουμε , τα παιδιά θα πρέπει να αποκτούν πολύπλευρες γνώσεις ειδικά στο μάθημα της τεχνολογίας......... το οποίο έχει απαξιωθεί ολοκληρωτικά γιατί δεν υπάρχει και κατάλληλο προσωπικό για αυτό.Εγώ θα ακολουθήσω αυτό που θα πει το υπουργείο μου αρέσει δε μου αρέσει δε , πρόκειται όμως να κλάψω για κανέναν άνθρωπο που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός και δε βλέπει να αυτονόητα , πάρα μόνο το προσωπικό του συμφέρον.Για όνομα του θεού σε ένα μεταπτυχιακό δε γίνεσαι συγγραφέας εργασιών, δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε τέτοια πράγματα το 2015 , πλήρης ισοπέδωση στα πάντα??