0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία λογική. Κι εσύ επομένως που έχεις εμπειρία από γραπτούς ΑΣΕΠ (που πρόλαβες) αλλά και μέσα στην τάξη, δεν έχεις ανάγκη από επιπλέον μοριοδότηση, αφού θα έχεις το πλεονέκτημα σε σχέση με τους νεότερους που δεν είχαν την ευκαιρία αυτή. Θα φανεί αυτό στο νέο γραπτό ΑΣΕΠ (αν ποτέ ξαναγίνει). Σωστά;
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
asep2008 χαλάρωσε λίγο τους τόνους και τις υποδείξεις με τους δασκάλους και την Ειδική Αγωγή. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι διαφορετική είναι η κατάσταση στην πρωτοβάθμια και διαφορετική στη δευτεροβάθμια. Τεράστιο λάθος οι διορισμοί εκατοντάδων αποτυχόντων δασκάλων την εποχή Στυλιανίδη, συμφωνώ, αλλά τουλάχιστον η προυπηρεσία ήταν και είναι πεντακάθαρη στην πρωτοβάθμια, χωρίς παραθυράκια ΠΔΣ κτλ.Από τη στιγμή που γραπτός ΑΣΕΠ δεν έγινε ως όφειλε εδώ και χρόνια, έχουν δημιουργηθεί ήδη απίστευτες αδικίες και η αλυσίδα έσπασε για τα καλά. Πλέον μπορεί να υπάρχουν 30ρηδες πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί που δεν είχαν καν την ευκαιρία να δώσουν ΑΣΕΠ, ενώ άλλοι στην ιδια ηλικια πρόλαβαν 2 με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δίκαιο αυτό; Δεν νομίζω. Επομένως αν είναι να μπούμε στη λογική γραπτού ΑΣΕΠ μετά από τόσα χρόνια, φαντάζομαι δεν θα διαφωνείτε να γίνει από το 0 χωρίς καμία προσαύξηση και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις ως προς την τελική βαθμολογία.
Σε προσβαλω ως προς τι αγαπητε συναδελφε? Στειλατε ναι ή οχι στα νεα να παρουσιασετε την αποψη σας? Στειλατε ναι ή οχι παντου? Ακομα και προχθεσινο αρθρο στο alfavita ειχε τον δικο σας τιτλο. Θελατε και επισημα να ζητησετε μονο εσεις αναπληρωση αλλα αφου το συζητησατε σκεφτηκατε οτι καλο θα ηταν να μην διασπαστειτε απο τους προηγουνενους επιτυχοντες προηγουμενων ασεπ, αλλα παρολα αυτα πολλοι ακομα το ζητανε.Τελοσπαντων δεν καταλαβαινω που βλεπεις το μισος. Δεν το συνεχιζω συναδελφε. Ελπιζω η λυση που θα ερθει να ειναι δικαιη για ολους. Και καλο θα ηταν να.μην λυπασαι κοσμο αγαπητε συναδελφε και να μην μιλας απαξιωτικα για καποιον κανωντας αυτο το οποιο τον κατηγορεις.
Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα αποφασίσουν οι υπουργοί γιατί έχω την αίσθηση ότι όλα αυτά που συζητάμε δεν θα έχουν σχέση με αυτά που θα ισχύσουν για τους διορισμούς
πότε θα προσφύγετε στη δικαιοσύνη για το άνοιγμα πινάκων που θέλουν οι δάσκαλοι για γνωστούς λόγους??Η μήπως σας συμφέρει τελικά και κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο??μήπως γι αυτό ψηφίσατε σύριζα???λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό/κάτι οι διορισμοί που υποσχέθηκε,κάτι τα ανοίγματα και ξανοίγματα των πινάκων .κάτι με κατάργηση του ΑΣΕΠ.ΝΑ ΤΟΣ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Εγώ πιστεύω ότι ούτε νόμιμα αλλά ούτε και κοινωνικά στο θέμα των μονίμων διορισμών θα προταχθεί κάποια κατηγορίαΤο λογικό είναι να καλέσει για διορισμό τους πάντες και οι πάντες να φέρουν ότι έχουν και να μοριοδοτείται.Όλοι οι ΑΣΕΠ, όλες οι προϋπηρεσίες, μεταπτυχιακά, τα πάντα. Αλλά χωρίς όρια. Τι θα παίρνει το κάθε κριτήριο, το συζητάμε. Αλλά να προτάξει το Υπουργείο κάποια κατηγορία είναι απίθανο.