0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πότε θα προσφύγετε στη δικαιοσύνη για το άνοιγμα πινάκων που θέλουν οι δάσκαλοι για γνωστούς λόγους??Η μήπως σας συμφέρει τελικά και κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο??μήπως γι αυτό ψηφίσατε σύριζα???λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό/κάτι οι διορισμοί που υποσχέθηκε,κάτι τα ανοίγματα και ξανοίγματα των πινάκων .κάτι με κατάργηση του ΑΣΕΠ.ΝΑ ΤΟΣ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Γιατί τόσο μένος και κακιά προς όλους αγαπητέ;Για να δω...Ααααα....κατάλαβα!!!! Το εξηγεί το όνομά σου...
θέλεις να μου δώσεις μια λογική εξήγηση??Εσύ και ο συνδικαλιστής σας γιατί δεν θέλετε ΑΣΕΠ??Γιατί συνεχώς πιέζετε για άνοιγμα πινάκων και παίρνετε στο λαιμόσας και την δευτεροβάθμια που είναι όλοι απο 40 και πάνω και άνεργοι???
Παράκληση προς τους συναδέλφους: Προσπαθήστε να καταλάβετε ο ένας τον άλλο...Η βασική παράμετρος που καθορίζει τα πάντα είναι ο αριθμός των διορισμών. Αν γίνουν διορισμοί με οποιονδήποτε τρόπο, με προυπηρεσία και ΑΣΕΠ ή μόνο προυπηρεσία ή μόνο ΑΣΕΠ ή 50 - 50 μένουν κενές θέσεις στον πίνακα αναπληρωτών που τις καλύπτουν οι υπόλοιποι. Μάλιστα σαν αναπληρωτής μπορείς να επιλέξεις και τον τόπο που θέλεις να διοριστείς, ενώ σαν διοριστέος μπορεί να βρεθείς αναγκαστικά για χρόνια μακρυά. Φυσικά ο μόνιμος θεωρεί πως δένει τον γαίδαρο, αλλά προσέξτε: γαίδαρος είναι και όχι BMW... Ότι και να συμβεί υπάρχει και κάποια θετική επίπτωση για τον άλλον, για τον αδικημένο...Σας γράφει κάποιος που έχει συμβάλλει με μαχητικά σχόλια υπέρ του ΑΣΕΠ. Να ξαναθυμηθώ την ατάκα μου:"12 χρόνια (17 τώρα...) μετά τον πρώτο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι αδιανόητο να ζητά κάποιος να διοριστεί χωρίς επιτυχία στον διαγωνισμό..." Χαρετισμούς και καλή ανάσταση στους Οαεδίτες...
Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που ανέφερες προσωπικά.Χαίρομαι όμως όταν βλέπω πως συνάδερφοι γράφουν και κάτι που υποστηρίζει τη θέση μας.Μη φοβάσαι τόσο πολύ, δεν έχουμε τόση δύναμη... Μας παρουσιάζεις λίγο πολύ σα παρακρατική οργάνωση.Η απόφαση του ΣτΕ έχει τη δύναμη, και αυτή είναι που έχει αλλάξει τα δεδομένα, και όχι η πίεση 5 ανθρώπων που ανεβαίνουν στο Υπουργείο. Είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας, απλά είδαμε ότι η απόφαση του ΣτΕ πρέπει να καθορίσει κάποια πράγματα.
Προς τους υπόλοιπους σχολιαστές: Συγνώμη για την παρένθεση.Μπορείτε να συνεχίσετε τον τσακωμό ήσυχα...Να βοηθήσω: Και τον ΑΣΕΠ2006 βρε παιδιά! Θυμάμαι τότε δεν φορούσα γυαλιά πρσβυωπίας και τα γράμματα μου φαινόντουσαν μικρά...
15.000 διορισμοί για το 2015.εκεί πρέπει να πιέσουμε.