0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη ειμαι ενας απο αυτους που προσεφυγαν δικαστικως ξεχνας την αποφαση του ΣΤΕ. Ο δικηγορος μου (ΚΟΛΛΥΡΗΣ)μου ειπε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να δικαιωθουμε συμφωνα με την αποφαση του ΣΤΕ.
Παιδια καλημερατελικα εγινε αυτη η συνενετευξη ...;ειναι σε εξελιξη τι γινεται; ξερει κανεις;
η απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανάβει το πράσινο φως για προσλήψεις και με προϋπηρεσία αποκλειστικά...τάδε 'έφη Κολλύρης ο υπερασπιστής των ΣτΕαδιτών ΚΑΙ 36μηνιτών...
Και ξαφνικά βρισκόμαστε καλωδιωμένοι, ε; Πάντα περνούσαμε καλωδιωμένοι μια περιμένοντας ημερομηνίες ΑΣΕΠ, μετά τ' αποτελέσματα, εγκύκλιο αναπληρωτών, πάντα κάτι υπήρχε. Και να πόοοοσα χρόνια μετά, κάποιοι μετά τα 40 μας, εδώ να είμαστε και να περιμένουμε. Πόσο μμμμμ;
Γεια σας έκανα εγγραφή στο forum σας γιατί παρακολουθώ καιρό σαν guest τις απόψεις ορισμένων που με θίγουν. Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί έκανα εγγραφή κάποιοι ίσως να με ειρωνευτούν αφού ούτε ΑΣΕΠ πρόλαβα αλλά ούτε έχω διδάξει ποτέ, επίσης ούτε αίτηση αναπληρωτή έκανα γιατί θα ήμουν χαμηλά στο πινάκα μηδενικής (γύρω στο 8500(!) τόσο χαμηλά που θέλει για δω την θέση μου 15 λεπτά ) δίχως καμία ελπίδα .
Ένα σύστημα με μοριοδοτηση και ανακάτεμα την τράπουλα των πινάκων με μικρούς υπολογισμούς στην ειδικότητα μου εάν γίνονται 500(!) διορισμοί μόνο στην ειδικότητα μου κάθε χρόνια , ο διορισμός μου θα γίνει στα 60 μου χρόνια στην καλύτερη περίπτωση χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό. Όσο για την απόκτηση μεταπτυχιακών , και διδακτορικών θα γίνεται μόνο για να μην μείνω πίσω από την σειρά μου.
Το ύφος καρδιναλίων κάποιων είναι εξτρά κίνητρο.
Κάποιοι έξυπνοι έκαψαν τους άξιους και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι μια αδικία που γινόταν μπροστά στα ματιά σας (και τους πίνακες) δεν πρέπει να περναει αδιάφορα γιατί γυρναει μπούμερανγκ
Ευτυχώς είμαστε νέοι αρκετά να έχουμε επαφή και με τις φοιτητικές παρατάξεις, οι οποίες είναι πολύ καλά πληροφορημένες για το θέμα και έτοιμες
Εάν τα ξεπέρασα είπα μόνο αλήθειες.