0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμα θελετε να κανκνισουμε διαμαρτυρια εξω απο υπουργειο να την κανονισουμε. Αλλα το αιτημα πρεπει να ειναι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ και τιποτα αλλο. Ουτε ομαδουλες ουτε τιποτα. Ετσι να την κανονισουμε να δηλωσουμε συμμετοχη και να παμε ολοι μαζι κατω ως αδιοριστοι-αναπληρωτες - ωρομισθιοι και κυριως ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Οσο βρίσκουν και γεμίζουν τα σχολεία με αναπληρωτές....και βρίσκουν κάθε χρόνο, οι προηγούμενοι και οι τωρινοί ...βλέπω τόσα χρόνια και άλλα τόσα να καθιερώνεται ο συμβασιούχος εκπαιδευτικός...τώρα πια δεν μου το βγάζουν από το μυαλό!Δεν ξέρω πάνω σε ποιο εργασιακό πρότυπο άλλης χώρας που αφορά τους εκπαιδευτικούς βασίζονται αλλά μάλλον αυτό σχεδιάζαν από το 10 όλοι τους..αλλιώς δεν εξηγείται πια!!!!
οποτε ολα μενουν ιδια
Ναι αφού οι αναπληρωτές δεν αντιδρούν,ουσιαστικά!!!!!!!!! Και μη μου πείτε για αντίδραση μονίμων....και αυτοί λύγισαν γιατί είχαν τα δικά τους!
Εστω αιωνιοι αναπληρωτες..τι να κανουμε...υγεια!!!
Είδες στο τέλος όλα συνηθίζονται....Θα κουραστούν αυτοί που δηλώνουν μακριά,θα έρθουν αλλοι ,νέοι που δεν έχουν υποχρεώσεις και κούραση και έτσι θα ανανεώνεται το δυναμικό...Ε πιστεύω στα 15 χρονάκια αναπληρωτής να μονιμοποιείσαι!!!!
xaxaxa no worries for me..μ αρεσει η περιπετεια
What is this? Τέλος, προχωρήσαμε σε 459 προσλήψεις στην Πρωτοβάθμια και 335 στην Δευτεροβάθμια ΕκπαίδευσηΠρόκειται για εκπαιδευτικούς που έπρεπε να είχαν προσληφθεί εδώ και πολλούς μήνες και εντέλει προσελήφθησαν από εμάς. Ας μην πούμε τους λόγους για τους οποίους δεν είχαν γίνει οι προσλήψεις αυτές, ας μην αναλωθούμε σε εύκολη κριτική, καταλαβαίνετε άλλωστε όλοι τους λόγους. http://www.pde.gr/index.php?page=8076