0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οσο βρίσκουν και γεμίζουν τα σχολεία με αναπληρωτές....και βρίσκουν κάθε χρόνο, οι προηγούμενοι και οι τωρινοί ...βλέπω τόσα χρόνια και άλλα τόσα να καθιερώνεται ο συμβασιούχος εκπαιδευτικός...τώρα πια δεν μου το βγάζουν από το μυαλό!Δεν ξέρω πάνω σε ποιο εργασιακό πρότυπο άλλης χώρας που αφορά τους εκπαιδευτικούς βασίζονται αλλά μάλλον αυτό σχεδιάζαν από το 10 όλοι τους..αλλιώς δεν εξηγείται πια!!!!
Καλημέρα, προσωπικά, πιστεύω πως δεν βγάζουν τον αριθμό διορισμών διότι δεν θα διορίσουν και πολλούς. Το τρενάρουν μέχρι 30 Ιουνίου ώστε να πάνε σε εκλογές και να βγει μία νέα κυβέρνηση πολυκομματική για να πάρει το μνημόνιο κ να δεχτεί αντιλαικά μέτρα τύπου μείωση συντάξεων. Δεν είμαι ΚΚΕ αλλά νομίζω ότι έχει δίκιο. Δεν παράγει έργο ούτε αυτή η κυβέρνηση όπως έκανε η περσινή που από το καλοκαίρι περίμενε εκλογές για Νοέμβρη 2014.
δηλαδή βλέπεις διαφορά ανάμεσα σε προηγούμενους και νυν;μνημόνιο πριν - μνημόνιο και τώρα (εκτός αν μας θεωρεί ο βαρουφάκης με τις αδήλωτες πισίνες του γίδια)τρόικα πριν τρόικα και τώρα δωράκια στους πασόκους του φωτόπουλου πριν δωράκια και τώραστη σφαλιάρα ο δασκαλάκος από τους πριν , στη σφαλιάρα και τώρα για να διοριστούν οι αμόρφωτοι.ας βγάλουνε τα κομματικά γυαλιά μερικοί που πιστεύουν ακόμα σε αριστερά και δεξιά και τέτοια χαζά.ίδιοι είναι όλοι, όσο ανέχονται απόφοιτοι δημοτικού να αμοίβονται περισσότερο από εμάςμαζικοί διορισμοί για όλους,. πρώτα ο εκπαιδευτικός και μετά όλα τα άλλα
Καλημέρα, προσωπικά, πιστεύω πως δεν βγάζουν τον αριθμό διορισμών διότι δεν θα διορίσουν και πολλούς.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ήξεραν, δεν ξέρουν και ούτε πρόκειται να ξέρουν τι τους γίνεται.Το να γνωρίζουν αν και πόσους θα διορίσουν το καλοκαίρι απαιτεί σκέψη, μέθοδο και προγραμματισμό.Πράγμα το οποίο κατ επανάληψη έχει αποδειχθεί ότι απουσιάζει γενικώς από όλους σχεδον, όσους κατοικούν στην άκρη της βαλκανικής.Αλήθεια, εμείς που σήμερα κατηγορούμε (ορθώς) το Υπουργείο, για την έλειψη προγραμματισμού, τις παλινωδίες και γενικά τα χάλια της εκπαίδευσης της οποίας προίσταται, έχουμε αναλογιστεί για την περίπτωσή μας ποιάς σωστής σκέψης προιόν, ήταν η επιλογή να γίνουμε εκπαιδευτικοί σε ένα ήδη υπερκορεσμένο περιβάλον??
πολυκομματική; μάλλον συριζα με 40% φουλ!!!!!!!!
Πρώτον, δεν γίναμε εκπαιδευτικοί σε ένα ήδη υπερ-κορεσμένο περιβάλλον γιατί οι παλαιότεροι δεν το γνώριζαν. Υπήρχε ακόμη η επετηρίδα οταν μπαίναμε στη σχολή.
Δεν ήταν υπερ-κορεσμένο τότε ; Στους μαθηματικούς το περιβάλλον ήταν παραπάνω και από υπερ-κορεσμένο και στη δεκαετία του 90 . Με το πέρασμα των χρόνων η κατάσταση χειροτερεύει φυσικά.