0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που λες μου θυμίζει κάτι παλιές ταινίες που άν δεν παντρευόταν η μεγάλη αδελφή δε μπορούσαν να παντρευτούν οι μικρότερες. Οπως λες και συ στο χέρι μας είναι. Οποιος λοιπόν θέλει να αποδείξει ότι μπορεί κιόλας. Η ικανότητα δεν κρίνεται από την ηλικία και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αποδεικνύοντας ότι το αξίζει μιας και δεν υπάρχει χώρος για όλους. Κατανοητή η θέση των ανθρώπων αυτών αλλά αφού δε χωράμε όλοι η δουλειά δεν είναι φιλανθρωπία αλλιώς γίνεται αδικία.Αν σου τύχει δουλειά παραχώρησε τη θέση σου σε κάποιον μεγαλύτερο με λιγότερα προσόντα πιθανώς από τα δύο σου πτυχία αφού τον λυπάσαι. Αν κάνεις δική σου δουλειά δε θα θες να πάρεις τον ικανότερο;
: Εντελως διαβλητος ο γραπτος ΑΣΕΠ
Κάθονται λεει και σκέφτονται στο υπουργείο πώς να μην αδικήσουν τις προϋπηρεσίες (χωρίς ΑΣΕΠ βέβαια), δεν ντρέπονται να μας το λένε αυτο; Μπορούσαν τόσα χρόνια να παραβιάζουν το Σύνταγμα, να παραβιάζουν τις ίδιες αντισυνταγματικές ρυθμίσεις τους 60%-40%, ακομη και αυτο το παραβίαζαν συστηματικά απο το 2002, απο τότε που το εφηύραν. Οι ασεπιτες φυσικά δεν κάθονταν, απο το 2002, και το 2005 και το 2007 και τελευταία οι διοριστέοι του 2008 προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, δεν είχαν άλλο τροπο, δεν τους άκουγε κανεις, κάποιοι δε δικαιώθηκαν, άλλοι δικαιώθηκαν για το ίδιο πράγμα, αλλά το υπουργείο δεν εφάρμοζε την αποφασή τους και ακομη σέρνονται στα δικαστήρια. Εφόσον ο υπουργός δε θελει άλλες πρόσφυγες, να δικαιώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που κόπιασαν και κάθονταν σπιτι τους ενώ δεν ήταν επιλογή τους για να βλέπουν άλλους να δουλεύουν χωρίς κόπο, αλλά με τροπο. Για το δίκαιο βούληση χρειάζεται μονο, οχι χρόνος, ενώ για να παρανομήσεις θελει πολυ σκέψη, πως να κανεις σλάλομ (όπως στο σκι) χωρίς να ρίξεις καμία σημαιούλα, αλλά να φτάσεις και πρώτος! Ντροπή τους που για ακομη μια φορά σκέφτονται πώς να παρανομήσουν!
O Koυρακης ηταν ξεκαθαρος.Ψαχνει το υπουργειο νομικο παραθυρο για να διορισει και εμας που στηριξαμε τα σχολεια ανω της 10ετιας....με μια τυποις εποπτεια του ασεπ προφανως για τα ματια του κοσμου..Αυτα θα τα πουν και οι συνδικαλιστες τωρα που θα μιλησουν αυτα θα κανει
Πές πως μετά απο 300 σελίδες σχολίων καταφλερετε να με πείσετε ότι δεν πρέπει να μετρήσει ο ΑΣΕΠ ή η προυπηρεσία. Τί θα κερδίσετε, υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί ο μέν την θέση για τον δε ή ανάποδα. Για αυτό σας λέω μην χάνετε τον χρόνο σας για χαζά. Ξέρουν πιο σύστημα θα εφαρμοστεί αλλα θα το πουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς για να μην έχουν μαζικές παραιτήσεις αναπληρωτών που θα μείνουν για πάντα στην απέξω. Μέχρι 30 Ιουνίου λοιπόν ας γελάσουμε με τις γραφικότητες των δεινοσαύρων του φόρουμ.