0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι η πρωτη φορα που το γραφω. 70 % βαση λεει ο ν.Αρσενη δεν το λεω εγω
Είχαν κάνει μια δήλωση που έλεγε οτι φέτος και να ήθελαν δε προλαβαίνουν διενέργεια ΑΣΕΠ για το μέλλον δε ξέρουν ( δυστυχώς πάει κανα 2 βδομάδες οπότε δε μπορώ να δώσω και το λινκ) . Σαν να λενε οτι διαγωνισμός θα γίνει κάποια στιγμή. και κακα τα ψέματα δε γινεται χωρίς διαγωνισμό, αλλιώς πάμε σε επετηρίδα...για όνομα του θεού δηλαδή...η με μοριοδότηση κριτηρίων οπότε θα μετράμε και τη ώρα ακριβώς πείρες το πτυχίο. στην εκπαίδευση ΔΕΝ γίνεται χωρίς διαγωνισμό.
Σεβαστή η άποψή σου αλλά έχω διαφορετική. Και επειδή είμαστε στο 2015 χωρίς διαγωνισμό δε γίνεται τίποτα.
Συνεχίζεις να μιλάς σε προσωπικό επίπεδο για φροντιστήρια.. χωρίς να με γνωρίζεις. Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις.Και κάτι άλλο, να μπει η προϋπηρεσία που εχει αποκτηθεί απο διαγωνισμό ΑΣΕΠ το βλέπεις λογικό? αφού δεν θες καινούριο διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Πώς θα μπεί σε αυτη τη λογικη η προϋπηρεσία αφού θες απλά μοριοδότηση χωρίς διαγωνισμό αλλά να προσμετρήσει η προϋπηρεσία που εχει αποκτηθεί απο διαγωνισμό ΑΣΕΠ, λίγο αντιφατικό μου ακούγεται.
Καταλαβαίνεις τι λέμε; ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ θα γίνει. Δεν υπάρχει επιλογή άλλωστε. ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ δεν θα γίνει.Θα αλλάξει απλά η μορφή του διαγωνισμού.Το ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός έγινε σε τριτοκοσμικό στυλ πανελληνίων εξετάσεων δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Ούτε όμως σημαίνει ότι θα πάρει όλες τις επόμενες γενιές στο λαιμό του.... Και η προϋπηρεσία είναι προϋπηρεσία. Όπως και αν αποκτήθηκε αποκτήθηκε... Είναι αντικειμενικό κριτήριοΔεν γίνεται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών να μετράει π.χ στον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ για να μπεις στη ΕΛΣΤΑΤ και να μην μετράει σε διαγωνισμό για να γίνεις εκπαιδευτικός...
κοιτα να διαβασεις τους νομους και τις αποφασεις που εχουν ισχύ, ρώτα και έναν δικηγόρο για να μην είσαι εκτός τόπου και χρόνου, αυτα που λες εχουν χιλιοειπωθεί και θεωρούνται ξεπερασμένα.ακου η προϋπηρεσία είναι προ υπηρεσία όπως και να αποκτήθηκε...