0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ ότι έχουν χιλιοειπωθεί. Σας τα χιλιολέμε χρόνια τώρα αλλά εσείς εκεί 8 χρόνια μετά ακόμα ψάχνετε τα SOS και ακόμα ετοιμάζετε σκονάκια.Τους νόμους να τους διαβάσεις εσύ στο διάλειμμα από τα φροντιστήριά σου. Εμένα μου αρκούν οι δύο αποφάσεις. Μία του ΣΤΕ και μία του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου για την Ιταλία που είναι απλά θέμα χρόνου να γίνει απόφαση και για την Ελλάδα.
Σεβαστή η άποψή σου αλλά έχω διαφορετική. Και επειδή είμαστε στο 2015 χωρίς διαγωνισμό δε γίνεται τίποτα. Δεν ήμαστε στη δεκαετία του 60 που έμπαιναν στο δημόσιο με μια αίτηση απλά.Οι αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες για τη δημιουργία παιδιών με εξελιγμένο γνωστικό υπόβαθρο θέλει και εκπαιδευτικό προσωπικό με αυξημένες δυνατότητες.
Κανενα ευρωπαικο δικαστηριο δεν θα θεσει σε δευτερη μοιρα την ισοτητα και την αξιοκρατια..ξεχαστε οτι ξερατε μεχρι σημερα...
χωρίς να δίνεται καμία ευκαιρία σε νέους πτυχιούχους......για τέτοια "αρρώστια" μιλάμε.
Νομιζω οτι μελλον για τους νεους στην εκπαιδευση ειδικα για καποιες ειδικοτητες απλα ΔΕΝ υπαρχει...και πριν ασχοληθουμε με τους νεους πρεπει να δουμε τι θα γινει με τους συναδελφους που εχουν αρκετα χρονακια στην πλατη τους ετσι;;;
Όποιος πήγαινε/πάει ωρομίσθιος/μειωμένου σε νησιά κλπ, σημαίνει ότι είτε είχε απόθεμα σε καταθέσεις, είτε έχει σπόνσορα. Διαφορετικά υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός..Κόψτε ορισμένοι τις "διδαχές" και τις προσβολές προς τους νέους απόφοιτους, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ μια μέρα.Σχετικά με τον αριθμό και τον τρόπο των νέων διορισμών, θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στην οικονομία, οπότε πριν τα μέσα/τέλη Μαΐου χλωμό να ανακοινωθεί κάτι. Όσα ανακοινώνονται στα φόρουμ είναι κυρίως ευσεβείς πόθοι του καθενός. Ας υπάρξει σημαντικός αριθμός διορισμών, όπως προγραμματίζει υποτίθεται το υπουργείο, και ας ληφθούν όλα τα στοιχεία υπόψη, για να αδικηθούν οι λιγότεροι δυνατοί. Προτεραιότητα στους "διοριστέους" ΑΣΕΠ, που ακόμα περιμένουν με το ΦΕΚ, και μετά όλοι οι υπόλοιποι (από όπου κι αν τυχόν θα είναι).
Κόψτε ορισμένοι τις "διδαχές" και τις προσβολές προς τους νέους απόφοιτους, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ μια μέρα.
Όποιος πήγαινε/πάει ωρομίσθιος/μειωμένου σε νησιά κλπ, σημαίνει ότι είτε είχε απόθεμα σε καταθέσεις, είτε έχει σπόνσορα.