0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δήλωση που έκανα δεν σημαίνει ότι λαμβάνω το μέρος της μιας ή της άλλης πλευράς. Υπάρχουν καθ' ύλην αρμόδια όργανα της πολιτείας να κρίνουν την νομιμότητα.Απλώς θέλω να καταδείξω ένα συχνό λάθος συλλογιστικής περί πλειοψηφίας. Αν στον δρόμο που μένει κάποιος ψηφίσουν 99-1 να πετάνε τα σκουπίδια στην πόρτα του σπιτιού του επειδή έτσι μπορεί να βολεύει το "κατά πλειοψηφία γενικό καλό", δεν σημαίνει ούτε ότι είναι νόμιμο ούτε υποχρεούται να το αποδεχθεί.
Αυτο ειναι αστοχη υπεραπλουστευση
Kαι εγω θα μπορουσα να προσφυγω γι αυτο..Δε θα το κανω..Σεβομαι τις αποφασεις που υπαγορευουν το γενικο καλο..Θα προτιμησω να υπηρητεσω το γενικο καλο και οχι να πατησω επι πτωματων συναδελφων..Ο καλος εκπαιδευτικος δεν ειναι παρτακιας ουτε γκρινιαρης..Αλλα δυστυχως ολοι σε αυτο το επαγγελμα νιωθουν αδικημενοι...
Δεν απαντάς στην ερώτηση που είναι, ποιες πιθανότητες έχουν αυτοί που θα προσφύγουν για εξαίρεση στην προσμέτρηση της διπλής μοριοδότησης να μην δικαιωθούν;Αν η ερώτηση είναι πόσο large η πόσο gentleman είναι ο mickland θα απαντούσα: πολύ!
a)θα δικαιωθουνb)Thanks dear
Μάλλον έτσι θα γίνει portokali. Αυτό καταλαβαίνω εγώ και τέτοια πληροφόρηση έχω από κάποιους που αναμειγνύονται περισσότερο σ' αυτά τα θέματα. Όποιος δεν έχει πρόσφατο ΑΣΕΠ, καλύτερα να ξεχάσει το δημόσιο σχολείο! Δυστυχώς, βέβαια, για πολλούς που είχαν επαναπαυτεί, αλλά θεωρώ πως είναι το σωστότερο!
Οποιο συστημα και να επιλεγει θα περιεχει προυπηρεσια αλλα το πιο πιθανο πολλοι να προσφυγουν δικαστικα ιδιαιτερα εαν ειναι δυσαναλογη η προσαυξηση λογω προυπηρεσιας και αλλοιωνει την επιτυχια Ασεπ.ΥΓ Για μενα προσφατοι ΑΣΕΠ ειναι του 2008 και 2006...
Ε ναι.....