0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ασεπ +24μηνο ήταν το καλύτερο που πλέον μπορεί να γίνει 36μηνο μετά και την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου...δηλαδή καθιέρωση μέγιστου χρόνου αναπλήρωσης Καθιέρωση ανώτατης χρονικής οροφής στην αναπλήρωση....για να μπει ένα τέλος στην εργασιακή ομηρεία και εκμετάλλευση...
Τα παιδακια με πρακαλανε καθε χρονο να ξαναπαω..Τα περι γριας στα επιστρεφω..κοιτα να μου φας τη θεση..σφιξου...
Δυστυχως φιλε μου τα επομενα χρονια μονο ορισμενες ειδικοτητες θα δουν διορισμους... αυτες που εχουν μεγαλες αναγκες ...θα αποφυγω να ονομασω ειδικοτητες που θα μεινουν εκτος νυμφωνος αλλα ολοι καταλαβαινουμε ποιες ειναι...
Η γνωμοδότηση του ΣΤΕ θα καθορίσει τις αποφάσεις τους,
Ε καλα το να μιλανε καποιοι για 24μηνο μετα την αποφαση του Στε ειναι παρανοια...Καλη σας τυχη...
Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι διορισμοι θα γινουν λιγοι (κ σιγουρα λιγοτεροι απο αυτους που πραγματικα χρειαζονται), επομενως το συστημα θα δουλεψει κ φετος με αναπληρωτες, κυριως( δηλαδη οι αναπληρωτες θα καλυψουν τα χιλιαδες κενα), δεν πρεπει να δωσει ενα κινητρο- καροτο;;; Γιατι να παω αναπληρωτης αν δεν μοριοδοτησει την προυπηρεσια μου;;αντιθετα αν μου δωσει ενα δυνατο κινητρο μπορω να παω παντου!αυτο που θελω να πω ειναι οτι με δεδομενο οτι αναπληρωτες θα χρειαστει πολλους, δεν μπορει να ξεκινησει πολεμο μαζι τους!αυτο δεν λεει η κοινη λογικη;;;
Σας διαβαζω που γραφετε διαφορες εκδοχες για τους πινακες και τον τροπο διορισμου.Ποιος μπορει να μου απαντησει τι θα γινει με καποιες ειδικοτητες που δεν υπαρχει επιτυχια ΑΣΕΠ?Απο αυτους πως θα διορισει?Τοσες εκδοχες ειπατε......πειτε μου σας παρακαλω τι μπορει να γινει σε αυτην την περιπτωση?
Η δήλωση που έκανα δεν σημαίνει ότι λαμβάνω το μέρος της μιας ή της άλλης πλευράς. Υπάρχουν καθ' ύλην αρμόδια όργανα της πολιτείας να κρίνουν την νομιμότητα.Απλώς θέλω να καταδείξω ένα συχνό λάθος συλλογιστικής περί πλειοψηφίας. Αν στον δρόμο που μένει κάποιος ψηφίσουν 99-1 να πετάνε τα σκουπίδια στην πόρτα του σπιτιού του επειδή έτσι μπορεί να βολεύει το "κατά πλειοψηφία γενικό καλό", δεν σημαίνει ούτε ότι είναι νόμιμο ούτε υποχρεούται να το αποδεχθεί.