0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι απλο δεν θα διορισει ...
Εχει ομως μεγαλες αναγκες σε αυτες τις ειδικοτητες.ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ε?
Σας διαβαζω που γραφετε διαφορες εκδοχες για τους πινακες και τον τροπο διορισμου.Ποιος μπορει να μου απαντησει τι θα γινει με καποιες ειδικοτητες που δεν υπαρχει επιτυχια ΑΣΕΠ?Απο αυτους πως θα διορισει?Τοσες εκδοχες ειπατε......πειτε μου σας παρακαλω τι μπορει να γινει σε αυτην την περιπτωση?
Τάδε έφη Κουράκης...Κατά τα άλλα όχι στις ελαστικές μορφές εργασίας...Διορισμοί ελάχιστοι πάλι...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
2 παρατηρήσεις:1) Ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός στην Ελλάδα δεν θεωρείται και ο ορισμός της ελαστικής μορφής εργασίας. Μία βόλτα από 5μηνα προγράμματα, ιδιωτικό τομέα κλπ θα σας πείσει.2) Απορώ γιατί περιμένετε "μαζικούς διορισμούς". Άλλαξαν άρδην τα οικονομικά της χώρας προς το πολύ καλύτερο; Προσγείωση στην πραγματικότητα λοιπόν.
Να σου θυμίσω ότι αναπληρωτής σημαίνει απασχόληση 9,5 μήνες το πολύ και χωρίς καμία δέσμευση επαναπρόσληψης στο μέλλον.Άρα ελαστική μορφή.Αν διάβασες μάλιστα μόλις τη βδομάδα αυτή προσελήφθησαν δάσκαλοι και νηπιαγωγός αναπληρωτης κάτι που σημαίνει 2 μήνες εργασία.Η σύμβαση που υπογράφουμε είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.Αυτό νομίζω τα λέει όλα(όπωςκαι ότι μπορεί να παυθούμε για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο πριν τη λήξη της σύμβασης)
Η προηγούμενη "κακή" συγκυβέρνηση είχε προϋπολογίσει (στον προϋπολογισμό) και εγκρίνει 15.000 νέους διορισμούς ( με τη σύμφωνη γνώμη των Θεσμών - Τρόϊκας) και από αυτές τις 15.000 οι 7.000 προορίζονταν για την παιδεία. Τώρα με την "ελπίδα" πέσανε στο μισό.