0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προυπηρεσίες του ΟΑΕΔ έγιναν σε αυτό το κράτος, δεν έγιναν στην Μαδαγασκάρη.Τα σχολεία του ΟΑΕΔ ανήκουν στην Δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση 1566/85.Αν δεν κατέχετε το άθλημα μην ασχολείστε με αυτό.Ένας ΟΑΕΔΙΤΗΣ.
SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS ΜΠΡΑΤΗΣΜε απόφαση του ΓΓ του υπουργείου που μας ανακοινώθηκε μόλις τώρα 14.25 ,ανεβλήθη η συνεδρίαση της επιτροπής για το σύστημα διορισμών που ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει σήμερα στις 14.00,χωρίς να μας εξηγηθούν οι λόγοι της αναβολής.Άγνωστο το πότε θα συνεδριάσει η επιτροπή.https://www.facebook.com/d.mpratis?fref=ts
141 σελιδες απολυτου ΧΑΟΥΣ......ΑΣΕΠΙΤΕΣ, ΦΕΚΙΤΕΣ, 24ΜΗΝΑ,40,ΜΗΝΑ,60ΜΗΝΑ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ 2004,ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ 2006,ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ 2008, διαιρεση επιτυχοντων σε ομαδες, αλλη ομαδα οι φιλολογοι του 2008, αλλη του 2006, αλλη του 2004, και επεκταση του φαινομενου σε ολες σχεδον τις ειδικοτητες, ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 660 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗ....ρε συναδελφοι το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ
Μπερδεύεις την ένωση με την συμφωνία
τιποτε δε μπερδευω φιλε gvasilis......αν δεν κατανοησουμε καποια στιγμη οτι μονο αν κινηθουμε ολοι μαζι (και ειμαστε και πολυαριθμοι) να διαπραγματευτουμε καποια πραγματα δεν θα πετυχουμε ποτε τιποτε....και σου μιλαω απο θεση ισχυος...και προυπηρεσια τεραστια εχω και ΑΣΕΠ εχω ......αλλα ξερω οτι κανεις δε στεκεται για πολυ ορθιος δημιουργωντας πτωματα γυρω του. Απλα μαθηματικα αλλη ΙΣΧΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αλλη ΙΣΧΥ οι ομαδουλες
οκ αλλά προς ποιά κατεύθυνση να κινηθούμε.? Αφού βλέπεις ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις? Τι προτείνεις?Εγώ ας πουμε προτείνω προκειμένου να υπάρξει συναίνεση, να υπάρξει πρώτα απόλυτη διαφάνεια. Παρόν και παρελθόν. Όλοι πρόσβαση στα αρχεία. Να ξέρουμε όλοι τι συμβάινει ποιά είναι η κατάσταση. Αρχεία του τι συνέβαινε στο παρελθόν. Να εντοπίσουμε τα προβλήματα. Να τα συζητήσουμε. Ολα ανοικτά. ούτε μυστικα ούτε μαφίες. Όλοι ΌΛΑΣαν βήμα... επειδή δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό..
fact1: Η κύρωση της διοικητικής πράξης των ΦΕΚιτών αναμένεται τέλος Σεπτεμβρίου και αφορά τα 140 περίπου άτομα που προσέφυγαν.fact2: To υπουργείο μπορεί να τρενάρει την εφαρμογή της μέχρι κι ένα δίμηνο.fact3: Oι υπόλοιποι διοριστέοι με βάση το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου θα απορροφηθούν ως τον Δεκέμβριο του 2016fact4: H επιτροπή είναι ο ορισμός του << πετάω την μπάλα στην εξέδρα>>.Και ερωτώ πώς φτιάχνω κάτι νέο χωρίς να τελειώσω ότι εκρεμμότητες έχω με το παλιό: