*

Αποστολέας Θέμα: Νέος τρόπος διορισμών/προσλήψεων από το καλοκαίρι του 2015 (νέα, πληροφορίες)  (Αναγνώστηκε 2188855 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mickland

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
εγώ νομίζω είναι απλό! για τους ασεπ πριν το 2008 μόνο δικαστικά γίνεται γιατί έχουν κλείσει οι προσλήψεις. άρα οι αδικημένοι τότε είναι με βάση τους τότε διορισμούς 60 40 και 24μηνα 30μηνα και δεν συμμαζεύεται.
του 2008 είναι ακόμη ενεργός μιας και δεν έχει γίνει άλλος και χρωστάνε και διορισμούς. αυτάαααα
Τα μισα 24μηνα διοριστηκαν..Τωρα θα διοριστουν και τα υπολοιπα..Εσυ περιμενε το Λοβερδο να κανει ασεπ να σε διορισει ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
  Ε όχι και ένα Σ/Κ η προσπάθεια για το διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Προηγήθηκαν μήνες διαβάσματος πριν την ημερομηνία διεξαγωγής.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2015, 01:55:17 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Τα μισα 24μηνα διοριστηκαν..Τωρα θα διοριστουν και τα υπολοιπα..Εσυ περιμενε το Λοβερδο να κανει ασεπ να σε διορισει ;D ;D ;D ;D
τι ειδικότητα είσαι;

Αποσυνδεδεμένος CBK

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
 Παιδιά μήπως το πιο συμφέρον απο όλα, για εμάς με τις τεράστιες προυπηρεσίες, είναι να αποροφηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ ώστε να έρθει σύντομα και η σειρά μας. Κανένα δεν συμφέρει αυτή η στασιμότητα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
CBK, διπλή προσωπικότητα;  ;D

Αποσυνδεδεμένος CBK

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
   ΑΣΕΠ, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κτλ. αν ήταν να διαβάζουμε θα γινόμασταν επιστήμονες, δεν θα ασχολούμασταν με παιδάκια.

Αποσυνδεδεμένος CBK

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    Τα περισσότερα παιδιά και να μην τα πεις πολύ καλά, ούτε που το καταλαβαίνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φασαρία για επιτυχία ΑΣΕΠ κτλ. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχει ο καθηγητής τους τεράστια προυπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος eta-beta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Η πρόσληψη υπαλλήλων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός καθορίζεται κάθε φορά, πλην των περιπτώσεων της παραγράφου 5, γίνεται είτε με διαγωνισμό είτε με επιλογή σύμφωνα με προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια και υπάγεται στον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής, όπως νόμος ορίζει.

Έτσι, έτσι κάθε λέξη που ξεχνάτε να διαβάσετε...
Κοιτάτε να απαντήσετε και τίποτα επί της ουσίας, μην μου την κάνετε και σας ψάχνω...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2015, 01:54:18 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Η πρόσληψη υπαλλήλων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός καθορίζεται κάθε φορά, πλην των περιπτώσεων της παραγράφου 5, γίνεται είτε με διαγωνισμό είτε με επιλογή σύμφωνα με προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια και υπάγεται στον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής, όπως νόμος ορίζει.

Κοιτάτε να απαντήσετε και τίποτα επί της ουσίας, μην μου την κάνετε και σας ψάχνω...
οκευ εντάξει...αλλά βρε παιδιά ποιος σας έταξε ότι θα πάνε στη βουλή και θα καταργήσουν τον 3848 ;Αλήθεια αυτό πιστεύετε;Εγώ όχι...

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

χαίρομαι που είσαι και εσύ κάθε λέξη του συντάγματος

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
οκευ εντάξει...αλλά βρε παιδιά ποιος σας έταξε ότι θα πάνε στη βουλή και θα καταργήσουν τον 3848 ;Αλήθεια αυτό πιστεύετε;Εγώ όχι...
Είναι και αυτό ένα ακόμη πιθανό σενάριο. Να κάνει κάποιες τροπολογίες στον Ν3848 αλλάζοντας την βαρύτητα των κριτηρίων και τέλος. Είναι μεγάλο το πολιτικό κόστος γι  αυτήν η κατάργηση του γραπτού ΑΣΕΠ έστω και με μικρότερη βαρύτητα και χωρίς να είναι αναγκαίος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 18, 2015, 11:12:27 pm από sikat »

Αποσυνδεδεμένος paparouna88

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Πες μας ποια είναι τα προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια.
Καμία απἀντηση επί της ουσίας; 

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καμία απἀντηση επί της ουσίας;
H ουσία έχει χαθεί μέσα στις αναρίθμητες σελίδες στείρας αντιπαράθεσης, εμμονών, προσωπικών συμφερόντων, ανόητης πλάκας που κάνουν κάποιοι.Νομίζεις μπορεί να βγει κάτι;Εγώ πλέον λυπάμαι για το χάλι μας και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Και ναι είμαστε πράγματι ο πιο μίζερος κλάδος όπως σωστά έγραψε ένας συνάδελφος.Προτιμώ λοιπόν τη σιωπη.

Αποσυνδεδεμένος Έλλη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Οπως θα δείτε και στο Δελτίο Τύπου του ΠΕΣΥΘ, η κυβέρνηση δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να παρακάμψει τον ΑΣΕΠ (ευτυχώς δηλαδή):

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Υ.Πο.Παι.Θ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-5-2015 (2015-05-19)
Δελτίο τύπου του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων
σχετικά με την συνάντηση στο Υ.Πο.Παι.Θ. την Παρασκευή 15-5-2015

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 15-5-2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Π.Ε.ΣΥ.Θ. με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας του Υ.Πο.Παι.Θ. και συγκεκριμένα τον κο Χρήστο Πιλάλη, ειδικό γραμματέα του γραφείου Αναπληρωτή Υπουργού και την κα Μάνια Παπαδημητρίου, ειδική σύμβουλο του αναπληρωτή Υπουργού. Στην συνάντηση επίσης συμμετείχαν ο Δημήτρης Πολυχρονιάδης-εκπρόσωπος των ΠΑΡΕΜ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)