0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυ βαθιά μπαίνεις, ενώ αυτούς καρφί δεν τους καίγεται. Άσε που μπορεί να μας στείλουν το Σεπτέμβρη με τους ίδιους κλειδωμένους πίνακες. Είδες που δεν το ψήφισαν;
Στους φιλολόγους 100-200 τρίτεκνοι, +100 ιδιωτικοί + 100-200 ειδικής (αν μετρήσουν τα μόρια και στον πίνακα γενικής)+ ἐνα ποσοστό ειδικές κατηγορίες... Αυτά τα άτομα θα βρεθούν μπροστά στους πίνακες και πιστεύω πως θα είναι τα άτομα που θα διοριστούν κατεξοχήν.
Αυτο για τους φιλολόγους όμως,
Για όλους αυτούς, πρωτα ο βαθμός ΑΣΕΠ κι αν οχι πίσω. Αυτο για τους φιλολόγους όμως, επιφυλάσσομαι για τις ειδικότητες όπου δεν έγινε ΑΣΕΠ ή εχει εξαντληθεί ή και στην ειδική αγωγή
Προτείνω χωριστούς πίνακες γενικής και ειδικής
Είπαμε στην ειδική χωρίς ΑΣΕΠ, αλλά οχι να χρησιμοποιηθούν τα μόρια της ειδικής για να μεταπηδήσουν στη γενική, όπως λεει και η marias
ΤΟ ίδιο σχεδόν λέμε. Εγώ απλά θα έλεγα διαφορετικές οργανικές. Απλά όταν λες γιούρια ΑΣΕΠ παίρνει η μπάλα αυτούς που δεν φταίνε και έχουν τον δικό τους αγώνα και προσόντα.ΥΓ. Ποιο είναι πιο ακριβό: το δημόσιο μεταπτυχιακό μου στην ΕΑ ή τα δίδακτρα του Μπόνια;;; Ας κόψουμε τις μπηχτές, αφού οι περισσότεροι μπορούμε να συνεννοηθούμε.ΥΓ2.Αν γίνει σαφής η διάκριση και οι ανάγκες της Ειδικής, εκπαιδευτικών και μαθητών, προσωπικά θα είμαι σε όλα μαζί σας σε όσους το παίξουν δίπορτο.