0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο ν. Αρσενη δεν ειναι μια ιδεα. Ειναι ενας καταπτυστος νομος. Αυτο το ξεραμε ολοι απο τοτε που ηταν στην εκπαιδευση. Καθε φορα τα μηδενιζε ολα. Αρα ολοι θα επρε να δινουν και να ξαναδινουν. Απο εκει και περα το υπουργειο με το που διοριζει τωρα τους εναπομειναντες διοριστεους με φεκ τελειωσε και νομικα με πινακες επιτυχοντων οπου δεν εχει τελειωσει ηδη. Η αποφαση του στε δικαιωνει πολυ σωστα τους προσφυγεντες και στελνει τους αλλους σε δικαστηρια που θα πρεπει να βγαλουν τα φιδια απο τις τρυπες.
όσον αφορά ειδικώς τους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς με εικοσιτετράμηνη πραγματική υπηρεσία, οι οποίοι έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ανεπιτρέπτως αυτοί προτιμώνται, έναντι άλλων επιτυχόντων εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ως εκ της προϋπηρεσίας τους και της λήψεως απλώς της βαθμολογικής βάσης στον ίδιο ή, πολύ περισσότερο, σε προηγούμενο διαγωνισμό, διότι ελλείπει η απαραίτητη σύγκριση μεταξύ των επιτυχόντων, η οποία θα επέτρεπε το διορισμό κάθε φορά των αξιότερων υποψηφίων (πρβλ. Σ.τ.Ε. 2396 - 2398/2004 Ολομ.).Μου ξέφυγε και αυτό. Το ΣΤΕ αναφέρει ρητώς διάκριση μεταξύ δύο ΑΣΕΠ και προτάσσει σαφώς τον νεότερο: ...πολύ περισσότερο, σε προηγούμενο διαγωνισμό.Τώρα, αλήθεια κάποιοι δεν το κατανοούν;;;Αντίο παλιές επιτυχίες, αντίο...ΥΓ: Σαν προσωπική θέση αστειεύομαι: κατοχύρωση όλων των επιτυχόντων, ακόμη και αν διαφωνώ ρουφιάνος εναντίον συναδέλφων δεν γίνομαι
δεν ξερω τι γινόταν στην ειδική αγωγή αλλά το γεγονός οτι έσπευσες να πείσεις οτι η δικήσου προυπηρεσία είναι καθαρη- εμένα μου δείχνει οτι και στην ειδική γινόταν οτι και στην υπόλοιπη εκπαίδευση.
Συνεπώς όσοι υποψήφιοι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί μπορούν να αποδείξουν έννομο συμφέρον, ήτοι όσοι συμμετείχαν σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών στο παρελθόν και δεν διορίστηκαν εξαιτίας ακριβώς του γεγονότος ότι τη θέση τους κατέλαβαν άλλοι υποψήφιοι λόγω της ως άνω ποσόστωσης (40%) δικαιούνται να προσφύγουν δικαστικώς στο αρμόδιο Διοικητικό Εφετείο, διεκδικώντας τον αναδρομικό διορισμό τους
Πώς να δοθεί η βαρύτητα στους δασκάλους, εφόσον δεν έχουν διοριστέους ιδιαιτέρως στη γενική αγωγή, όπου έγινε ΑΣΕΠ;