0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν κάποια στιγμή στο fb είπα στα ίσα στον κο. Μπράτη ο οποίος λαϊκίζει φουλ πως το 60-40 δεν είναι ισονομία και πως πρέπι να υπάρχει ένας ενιαίος πίνακας διορισμών με ένα κριτήριο για όλους...όπως π.χ (παρά τα άλλα στραβά της) είχε εισηγηθεί η Διαμαντοπούλου....με είπαν πασοκοβαμμένη!Δυστυχώς για να επέλθει κάποια στιγμή ισονομία...δηλαδή ίδια μέτρα και σταθμά για όλους...θα πρέπει να θιχτούν κάποιοι...Δεν υποστηρίζω πως το πιο σοβαρό κριτήριο είναι ο ΑΣΕΠ κι ας έχω κανα 2 ΑΣΕΠ στην πλάτη μου...αλλά υποστηρίζω πως πρέπει επιτέλους να σταματήσουν οι 2-3 πίνακες (κάποτε ήταν 4) διορισμού και να υπάρχει ΕΝΑΣ για όλους με τα ίδια κριτήρια!Το 40% ήταν το παράθυρο του ΑΣΕΠ...όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε...ειδικά στη
νομίζω θα έπρεπε ότι ισχύει για διορισμούς να ισχύει και για αναπληρωτές. Για την ίδια θέση εργασίας θα ισχύουν διαφορετικά κριτήρια κάθε φορά ? ? ? ?
Σωστά τα λες, γιατί αν γίνει έτσι όπως λένε θα υπάρχει πάλι νομικό πρόβλημα.Αν προσλαμβάνονται οι αναπληρωτές από τη Διοίκηση, πώς θα αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία τους για διορισμό;Ο μόνος τρόπος για να καθαγιαστεί η προϋπηρεσία των αναπληρωτών είναι να προσλαμβάνονται κι αυτοί από το ΑΣΕΠ.
Υπάρχουν λέξεις κλειδιά στην ανακοίνωση του Μπράτη. Αν τις απομονωσεις εύκολα καταλαβαίνεις ποιες είναι οι προθέσεις...[/quotΔε χρειάζεται να απομονώσουμε κάτι για να καταλάβουμε τις προθέσεις τους. Αυτές είναι γνωστές. Απομένει να δούμε τα κριτήρια και τη μοριοδότηση, από το ΑΣΕΠ.
Aς αφαιρεθει λοιπον η προυπηρεσια που αποκτηθηκε προ Ασεπ κ ας φτιαχτουν πινακες με βαθμο ασεπ κ προυπηρεσια αποκτηθεισα μετα απο ασεπ....δεν το κανουν ομως ...γιατι κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας