0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aiantas είναι 13:07,τα ίδια μπορώ να ξαναγράψω.....μην σ'απασχολεί αυτό.Προφανώς και δεν απαντάτε οι γνωστοί βολεμένοι επι της ουσίας σ'ότι αφορά τους νεότερους πτυχιούχους...."τρέμει το φυλλοκάρδι" σας για τις προυπηρεσίες που "χτίσατε" με τόσο κόπο και "οργώσατε" την Ελλάδα....το γνωστό τροπάριο.Επίσης μάθετε να διαβάζετε.....κανείς δεν μίλησε για αναπληρωτές των 500 ευρώ,αντιθέτως έγραψα των 7-8 μηνών μέσω κοινωφελούς βάσει προεκλογικής δέσμευσης ΣΥΡΙΖΑ με ότι αυτό συνεπάγεται για τον μισθό.Το ότι είστε "αναλώσιμοι" αυτό καλό είναι να το συνηθίσετε γιατί μετά απο τόσα χρόνια αναπληρωτιλίκι και ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ και αποκλειστικότητα στους "κλειστούς"(εδώ και 6 χρόνια) πίνακες και απαίτηση για διορισμό(με τα δικά σας κριτήρια) χωρίς να δίνεται καμία ευκαιρία σε νεότερους πτυχιούχους είναι τουλάχιστον θράσος και παρτακισμός.Mack77 είσαι η προσωποποίηση αυτής......της κατάντιας!!!!Υ.Γ.Οι διαχειριστές καλό είναι να "βλέπουν" πιο σφαιρικά τις απαντήσεις και τις "προσωπικές επιθέσεις" των μελών.
Υ.Γ.Οι διαχειριστές καλό είναι να "βλέπουν" πιο σφαιρικά τις απαντήσεις και τις "προσωπικές επιθέσεις" των μελών.
Η κατάσταση της χώρας "αγριεύει" όλους. Ψυχραιμία. Σημεία των καιρών και της ψυχολογίας
Συγνώμη που επμβένω αλλά δεν σου αρμόζει να μολας έτσι για τις ειδικές κατηγορίες...ότι είναι ποιο κάτω από άλλους!!!
Εσείς εξισώνεστε με ανάπηρους... Ξέρετε πόσοι βρέθηκαν άνεργοι στα 40 επειδή έληξαν οι συμβάσεις τους ή έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους;;; Ξέρετε πόσοι πτυχιούχοι ψωμοζούν μέχρι τα 40 τους;;;; Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω πως παρουσιάζετε τον ευατό σας ως εξαίρεση σε μια Ελλάδα που η ανεργία και μάλιστα των πτυχιούχων είναι ο κανόνας. Ναι λοιπόν αφού οι θέσεις είναι μετρημένες και τις διεκδικούν πολλοί πρέπει να υπάρξει κάποιος διαγωνισμός, και όχι να προσπαθούν κάποιοι να τη βγάλουν καθαρή... την ώρα που οι άλλοι ματώνουν.
Πως κατάλαβες αυτό; Οι ανάπηροι με βάση το σύνταγμα δικαιούνται επιδόματα και ειδική μέριμνα στους διορισμούς. Οι 40άρηδες δεν μπορούν να ζητούν ειδική μεταχείρηση σε σχέση με νεώτερους.Ποιος σας είπε ότι ένας 40άρης είναι σε δυσμενέστερη θέση από έναν 25άρη;;;; Αλλιώς ας βάλουμε και εισοδηματικά κριτήρια, να παίρνουμε μόρια με βάση τη φορολογική δήλωση όπως στα voucher.
Empire . Αν θες να γίνεις αναπληρωτής να γίνειδιαγωνισμος ΑΣΕΠ και αν γράψεις , όπως έκανα εγώ σε περισσότερους απο έναν , να πας αναπληρωτής . Κολπάκια βάλτε με μέσω ΟΑΕΔ δεν πιάνουν . Είσαι καλύτερος απο εμάς που δώσαμε και θέλεις να ξεκινήσεις έτσι ; Και εγώ ξεκίνησα νέος ενώ παλιοί που δεν έγραψαν έμειναν απέξω . Δώσε και αν πετύχεις ξεκινά . Αλλιώς πως ; Δεν καταλαβαίνεις ότι μέσω ΟΑΕΔ δεν γίνεται τίποτα για τους νέους γιατι τα κριτήρια δίνουν προτεραιότητα στους παλιούς άρα πάλι απέξω μένεις . Για εμένα μη σκας ότι και να γίνει , αν γίνουν διορισμοί , διορίζομαι εφέτος .
προϋπηρεσία σε φροντιστήριο;!!! εγώ λέω να μετράνε και τα ιδιαίτερα ά ρε αθάνατη Ελλάδα....εδώ ξιφουλκείτε κατά των δημόσιων προϋπηρεσιών ως αδιαφανώς αποκτηθέντων ....και στα φροντιστήρια πως σε πήραν; με ασεπ;