0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ο kinegiros δεν απαντά... και όσο δεν απαντά ας κάνω μια υπόθεση. Χμμ έχουμε και λέμε, μαθηματικός ειδικής αγωγής διορίστηκε με 24μηνο ή 30 μηνο, κανα χρόνο μακριά (κι αν πήγε) και μετά μετάθεση στο σπιτάκι του. Πέφτω έξω;;Και μετά κάνουμε κήρυγμα στους υπόλοιπους, άμα έχεις θράσος..
Μπορεί να επικρατήσει ηρεμία και σύνεση;Όλοι δικαιούμαστε κάτι καλύτερο αλλά στην τελική ποιος ευθύνεται για όλα;Για σκεφτείτε λίγο.
ας βάλουμε και το τεστ δεξιοτήτων που είχε γίνει παλιά, διαδικασία ΑΣΕΠ δεν ήταν αν δε κάνω λάθος???
Πρώτον δε πήγα Φροντιστηριο για ΑΣΕΠ . δεύτερον και στις πανελλαδικές το ίδιο πρόβλημα υπάρχει δεν είδα να μην πετυχαίνουν τα παιδιά αυτών των περιοχών ! Χωρίς ΑΣΕΠ οι νέοι δεν έχουν ελπίδες και ναι τότε μπορούν να πουν τους παλιούς παρτακιδες γιατι μόνο αυτοί έχουν προϋπηρεσία . Άρα οι νέοι ας περιμένουν του Αγίου ποτέ να διορισθούν ! Και φυσικά πίνακας μόνο με προϋπηρεσία εχει ως αποτέλεσμα να διορίζονται οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί και οι άλλοι έχει ο θεός !
Μάλιστα, και ας πούμε ότι έχεις δίκιο, που δεν έχεις εκτός από την ειδικότητα. Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια, εμένα δεν με ξέρεις, αν έχεις στο μυαλό σου τον εαυτό σου ή τους φίλους σου μείνε εκεί, Εγώ δεν γράφω για να κάνω κήρυγμα, λύσεις σε πρόβλημα προτείνω, τι σχέση έχει εγώ που δουλεύω ή δεν δουλεύω? καταθέτω επιχειρήματα, εσύ τι καταθέτεις; υπονοούμενα και λάσπη ? δεν σου αρέσει η εντοπιότητα πες το και τεκμηρίωσε την άποψη σου. Μπορείς; Αν ναι γιατί δεν το κάνεις και επιτίθεσθε προσωπικά προσπαθώντας να μειώσεις την προσωπικότητα μου;
Οι προυπηρεσιες δεν ειναι περασμένες στο συστημα;