0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://xenesglosses.eu/2015/06/to-polynomosxedio-analytika-oi-allag/τελικά άνοιγμα από το 2010 χωρίς διπλασιασμό.
Δηλαδή πληθωρισμός πριν το 2010 και μετα το 2014; Για το 2010-14 πώς να το ονομάσουμε; Υποτίμηση; Πολυ θετικό βήμα η πίεση προς αυτή την κατεύθυνση!
Δεν είμαι τόσο σίγουρη ..... εκεί στο υπουργείο δεν έχουν καταλάβει ακόμα, οτι το ανοιγμα των πινάκων ώς έχουν, μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα ;θα δούμε ....
Δεν χρειαζεται η επιτυχια του 08, ουτε νεο συστημα διορισμου, για να διοριστουν οσοι εχουν απομεινει...Εχουν ηδη ΦΕΚ διορισμου και περιμενουν την εφαρμογη του...Και για τις αιτησεις πιστευω οτι θα γινει οπως καθε χρονο...πρωτα οι αιτησεις ,και μετα θα δουμε τη σειρα μας στον πινακα...
ΦΕΚ διορισμού έχουν, διορισμό δεν έχουν δει όμως οι άνθρωποι. Επειδή δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό τους και αν θα τελειώσει φέτος το μαρτύριο της σταγόνας διορισμών που περνάνε από το διαγωνισμό μέχρι σήμερα γι' αυτό το έγραψα. Μακάρι να διοριστούν φέτος, οπότε και απ΄ευθείας εκτιμώ μετά ο διαγωνισμός του 2008 δεν θα μετράει καθόλου για μελλοντικό διορισμό.
Lasid, προσωπικά θεωρώ ότι η παιδαγωγική επάρκεια πρέπει να είναι ενσωματωμένη στο πτυχίο με κάποιο αριθμό σχετικών μαθημάτων, τουλάχιστον για κάποιες ειδικότητες και στις υπόλοιπες (πχ τεχνικές ειδικότητες) με κάποια ομάδα μαθημάτων επιλογής. Αλλά ναι σε αυτή τη συγκυρία νομίζω πως η παιδαγωγική επάρκεια είναι απαραίτητη για όποιον φιλοδοξεί να διοριστεί