0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται τελικά να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το πολυαναμενόμενο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας:Tην ερχόμενη Τρίτη αναμένεται τελικά να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το πολυαναμενόμενο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, έπειτα από σχετική συνεδρίαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη δε έχει σταλεί στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα αλλά και στους βουλευτές του κόμματος η τελική έκδοση «7.2» του πολυνομοσχεδίου, την οποία και αποκάλυψε «Το
Θα υπάρχουμε ως κράτος σε κανά μήνα ή είναι μάταια όλα αυτά;
Φίλε μου την ίδια απορία έχω και γω τα τελευταία χρόνια. Συν την αβεβαιότητα για το αν και που θα δουλεύουμε κάθε χρονιά. Τώρα να δούμε πότε θα τα προλάβουν όλα για να είναι έτοιμα τα σχολεία το Σεπτέμβρη.
δεν έχει σημασία, θα βλέπουμε ερτ... 3.000 εργαζομενοι... όσοι το CNN και οι καθηγητές με τόσα πτυχία στην ανεργία
1500 διορισμοί λοιπόν...και ακόμη δεν είναι Αύγουστος.μειον 300 που λέει τριτοβαθμια πάμε 1200 για όλους τους υπόλοιπους. Αν υποθέσουμε οτι διορίσει στην καλύτερη 900 αβαθμια και ββαθμια βγάζουμε τους 400 περίπου φεκ και μένουν 500. Μια χαρά.Νομίζω , οτι πρέπει πλέον να ανησυχούν και όσοι έχουν φεκ.