0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε, αν μιλάμε για συντελεστές σε ΑΣΕΠ, προϋπηρεσία σε μεταβατικό σύστημα, χρειάζεται αυτό το ερώτημα;
Σπασμένο τηλέφωνο οι πληροφορίες. Μίλησε η πυθία, άκουσαν οι αρχαίοι, το έγραψε ο Όμηρος - δεν είμαι και καλός στην Ιστορία Τι να υποθέσουμε όταν η λογικότερη ερμηνεία είναι παράλογη; Μεταβατικό σύστημα διορισμών...χωρίς διορισμούς...μόνο αυτό κρατάμε και περιμένουμε, όσοι έχουμε πιθανότητες, τον Αύγουστο τους νέους πίνακες αναπληρωτών να δούμε την μεταβολή τους και τη νέα θέση μας.Άλλη μία πληροφορία που πέρασε ασχολίαστη εδώ είναι ότι τα δυσπρόσιτα δεν θα διπλασιάζουν τα μόρια από 2010 και μετά. Άρα την περίοδο 2014-2015 θα διπλασιάζονται μόνο αυτά των απομακρυσμένων.portokali, το κακό τρίτωσε! Ιδιωτικοί, ΑΣΕΠ και δυσπρόσιτα. Όλα εναντίον σου...
γ) απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην καταχώριση των δυσπρόσιτων σχολικών μονάδων
μην εισαι βιαστικός θα γεράσεις σύντομα....τα ιδιωτικά δεν μετράνε....βλέπε απόφαση διοικητικού εφετείου από Μπράτη.
ασεπ έχω 2 επιτυχίες τα δυσπρόσιτα θα μετράνε...
...γι' αυτό δόθηκε η εντολή στο πως θα μετρήσουν τα δυσπρόσιτα στην καταχώρηση των προϋπηρεσιών στον ΟΠΣΥΔ...
Όχι ο ΑΣΕΠ αλλά τα μόρια πάνω από 55 μετράνε...Το δικό σου συμπέρασμα εδώ ποιο είναι;
Όχι ο ΑΣΕΠ αλλά τα μόρια πάνω από 55 μετράνε...
Δεν ξερω αν το εχουμε καταλαβει αλλα αν δεν υπαρξει καποια υποτυπωδης συμφωνια διορισμοι γιοκ. Εδω μολις χθες εμαθα οτι πιεζουν για επαναπολυση και των επαναπροσλαμβανομενων διαθεσιμων. Ειναι ολα στο σχοινι. Για αυτο δεν αναφερουν και σχεδον τιποτα για διορισμους και το ποτε και το πως. Ο πιλαλης οπως διαβασατε ηταν σαφης στην μη διενεργεια ασεπ. Αυτο που συμπληρωνω εγω ειναι οτι δεν θα υπαρξει ασεπ γραπτος. Απλα ολα θα ελεγχονται απο αυτον. Κοινως το συστημα θα το τρεχει και θα το ελεγχει το ασεπ με κριτηρια που θα βαλει το παιδειας
το δικό μου είναι πως τα δυσπρόσιτα του 14-15 μετράνε στους πίνακες που θα συγκροτηθούν από το καλοκαίρι και μετά...πως καταλάβατε κάποιοι ότι μετράνε τα απομακρυσμένα κι όχι τα δυσπρόσιτα....άγνωστο!!! τι όχι ο ασεπ;
κάπου στον Μαιο είχαμε γράψει σε αυτό το τόπικ και εγώ και η anixia , πάνω κάτω ότι αναφέρει σήμερα το alfavita. τίποτα δεν φαίνεται να άλλαξε. ασεπ 2008 ολοκληρος (ότι είναι μόνο πάνω από το 55 αν κατάλαβα καλά) , η προυπηρεσία απλή ( νομίζω η φετινή για κάποιους διπλή) και πολλαπλασιασμένη με συντελεστή , βαθμος παλαιοτερου ασεπ επί καποιον συντελεστή. δηλαδή ένας τροποποιημένος ελαφρά πίνακας αναπληρωτών! θυμάστε το <πίνακες υπάρχουν>; αυτά. χαιρετώ. εις αύριον τα σπουδαία!
Όπως στον πίνακα αναπληρωτών..πχ 75-55=20 μόρια στον πίνακα από Ασέπ...
καλα με τον ΑΣΕΠ αλλα συμφωνα με την αποφαση του ΣτΕ δεν μπορει η προϋπηρεσία να περασει τον βαθμο του ΑΣΕΠ.
ε για αυτό θα υπάρχει ταβάνι αυτής....