0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάθατε κάτι άλλο; Για κοινωνικά κριτήρια;Για προσμέτρηση μορίων Ασεπ;
όλα τρέχουν πολύ σήμερα. anxia θα ρισκάρω λοιπόν να συμφωνήσω μαζί σου και να επανέλθω στην μεσημεριανή μου τοποθέτηση. κανένα ταβάνι πρυπηρεσίας πουθενά και κανένας περιορισμός ασεπ ( όλο πάνω από το 55 ) και κανένας συντελεστής να πολλαπλασιάζεται το οτιδήποτε. ιδιωτικοί μεσα. για να δούμε. δεν ξανατοποθετούμαι αλλο. το έκανα γιατί σέβομαι απόλυτα την αγωνία των συναδέλφων. και νομίζω ότι εφόσον συνεχίζεται η διαβούλευση , το ότι οσφραίνομαι την πρόταση του υπουργείου , δεν σημαίναι ότι ντε και καλά αυτό θα γίνει. συνάδελφοι ψυχραιμία και εύχομαο ότι καλύτερο στον καθένα σας.καληνύχτα.
Η προυπηρεσία χωρίς ταβάνια θα διαπρεψει σήμερα,
μακάρι να δικαιωθούν οι κόποι όλων αυτών των ετών...και να ισχύσει όχι μόνο για το μεταβατικό αυτό στάδιο αλλά και για την όποια μελλοντική ρύθμιση....
Γιατί αποπροσανατολίζετε συναδέλφους όσοι μιλάτε για προυπηρεσία χωρίς ταβάνι όταν και οι συμμετέχοντες στην επιτροπή δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει τις θέσεις τους???Προσέξτε γιατί θα διαψευστείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ
που τον είδες τον αποπροσανατολισμό; μακάρι,γράφω, δεν λέω έτσι θα γίνει γιατί μου το σφυρίξανε!!!!,εσείς εκφράζετε ευσεβείς πόθους....η απόφαση ΣτΕ άλλο και άλλο η δρομολόγηση νέου συστήματος διορισμών,που εδώ μάλλον θα έχει μεταβατικό χαρακτήρα....κατά τις δηλώσεις Πιλάλη
Δεν είναι ευσεβής πόθος η επιτυχής συμμετοχή των συναδέλφων σε διαγωνισμους ΑΣΕΠ.
ευσεβής πόθος είναι να γίνει πάγιο σύστημα διορισμών η απόφασή του ΣτΕ....αλλά μόνο όσοι προσέφυγαν και δικαιώθηκαν ,οι του 08 δηλαδή θα διοριστούν...
καλως η κακως υπαρχει η αποφαση του ΣΤΕ και θα υπαρχει οσο υπαρχουν επιτυχόντες ΑΣΕΠ. Αυτο δεν αλλαζει.
τι έχουν πει επ' αυτού οι νομικοί σύμβουλοι του υπουργείου; για ποιον ασεπ όσο υπάρχουν επιτυχόντες; του 08 αποκλειστικά ή και παλαιοτέρων;