0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανω σε αυτα που λετε. Προσωπικη μου αποψη οτι δεν πρεπει κανενας χωρις παιδαγωγικο να μπορει να δινει ασεπ .τωρα το τι αναγνωριζει η ελληνικη νομοθεσια ως παιδαγωγικη καταρτιση ειναι αλλο θεμα.[/quΑυτό πολύ σωστό και δεν το αναφέρουμε καθόλου!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: nikolopol στις Ιουνίου 02, 2015, 09:01:13 pmΠανω σε αυτα που λετε. Προσωπικη μου αποψη οτι δεν πρεπει κανενας χωρις παιδαγωγικο να μπορει να δινει ασεπ .τωρα το τι αναγνωριζει η ελληνικη νομοθεσια ως παιδαγωγικη καταρτιση ειναι αλλο θεμα.[/quΑυτό πολύ σωστό και δεν το αναφέρουμε καθόλου!!!!!!!!!!!! Πόσο μάλλον να προσλαμβάνεται αναπληρωτής χωρίς παιδαγωγικό (όπως οι πε12.05 μπήκαν αναπληρωτές στην πρώτη φάση χωρίς παιδαγωγικό).
Πανω σε αυτα που λετε. Προσωπικη μου αποψη οτι δεν πρεπει κανενας χωρις παιδαγωγικο να μπορει να δινει ασεπ .τωρα το τι αναγνωριζει η ελληνικη νομοθεσια ως παιδαγωγικη καταρτιση ειναι αλλο θεμα.[/quΑυτό πολύ σωστό και δεν το αναφέρουμε καθόλου!!!!!!!!!!!! Πόσο μάλλον να προσλαμβάνεται αναπληρωτής χωρίς παιδαγωγικό (όπως οι πε12.05 μπήκαν αναπληρωτές στην πρώτη φάση χωρίς παιδαγωγικό).
Τους μαθηματικους τους ευνοει αυτο το συστημα ετσι δεν ειναι?οι επιτυχοντες του 08 ειναι λιγοι ενω του 06 με μεγαλη προυπηρεσια...το παρτι θα γινει στους φιλολογους που υπαρχουν κ της ειδικης κ πολλοι απο πολλους ασεπ
Και στους φιλολόγους εννοείται ότι θα ευνοηθούν όσοι έχουν τις μεγάλες προϋπηρεσίες (δηλ.πάμε σε 30μηνο) ή όσους έχουν μέτριες προϋπ. + επιτυχία ασεπ 2008 (δηλ κάτι σαν 24μηνο).Γι' αυτό λέω πως για να υπάρχει κάποια ουσιαστική επίδραση σε όσους έχουν μόνο επιτυχία ασεπ πρέπει τουλάχιστον ο πίνακας να ισχύσει και για τις προσλήψεις αναπληρωτών.Κάποιος από τον ασεπ 2008 πε02 μπορεί να λάβει ουσιαστικά μέχρι 70 μόρια...
ΚΑΙ πρεπει να ειναι πανω απο εκατο ατομα με πανω απο 100 μορια μονο προυπηρεσια στους 02ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑ
Όταν η προϋπηρεσία προσμετράται μήνας και μόριο χωρίς ταβάνι, όπως έγραψε και άλλος συνάδερφος θα διοριστούν αυτοί που πήγαιναν αναπληρωτές. Η μοριοδότηση της προϋπηρεσίας με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τον ΑΣΕΠ, αυτά βέβαια κοιτάζοντας τον πίνακα αναπληρωτών φυσικών αλλά νομίζω ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε άλλες ειδικότητες. Και επειδή είναι και μεταβατικό όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλουν να κάνουν στη συνέχεια. Έχουν πολλούς να βολέψουν φαίνεται που δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ. Αν σκεφτούμε ότι οι διορισμοί θα είναι λίγοι και οι πίνακες αναπληρωτών με διαφορετικό τρόπο φτιαγμένοι ακόμη και ηεπιτυχία ΑΣΕΠ 2008 θα πάει περίπατο. Αυτή η πρόταση δείχνει ουσιαστικά ότι η προϋπηρεσία είναι μοναδικό κριτήριο διορισμού.
η μόνη αδικία στην πρόταση του υπουργείου θα μπορούσε να πει κάποιος είναι οτι έπρεπε να μετρά όλους τους ασεπ. Αυτό μπορεί να αλλάξει όμως. Κάνεις γνώστης της απόφασης του Στε δεν μπορεί να πει οτι καταστρατηγείται. Αν και έχω προσφύγει εφόσον μετρά όλος ο ασεπ τότε έχουμε πλήρη συνταγματική δικαίωση. Επίσης δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προυπηρεσία δίνοντας στους επιτυγχόντες ασεπ επιπλέον ισοδύναμη προυπηρεσία 6 σχολικών ετών.