0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα προστεθεί ο Σταύρος (απο σπου και σπου) της αριστείας και θα γίνουν 15.000 διορισμοί εκπαιδευτικών που ήταν έτοιμος να κάνει ο Λοβέρδος ( ) εντός ευρώ με γραπτό ΑΣΕΠ. Αα και μετά θα ξυπνήσουμε...
ποιο εύκολα φεύγουμε από το ευρώ παρά από τον ασεπ... πολύ απλά γιατί τον ασεπ τον προβλέπει το σύνταγμα, ενώ το ευρώ όχι...
Από κάποιο πουλάκι....για την παραπάνω πρόταση του Πιλάλη που δεν βρήκε μάλλον υποστηρικτές ..σε αντιπαράθεση κάποιοι συνδικαλιστές αντιπροτείνουν...Αποφασίστηκε να μη γίνει δεκτή η πρόταση του Πιλάλη. Η πρόταση της ΟΛΜΕ εχει ως εξής: 1 μόριο για τον καθένα από τη στιγμή λήψης του πτυχίου του (π.χ πτυχίο 2000=15 μόρια), 1 μόριο για κάθε μήνα προυπηρεσίας, 1 μόριο από τη βαθμολογική βάση του καλύτερου ΑΣΕΠ του κάθε υποψηφίου(βαθμολογική βάση το 55 για όλα τα ΑΣΕΠ)και μοριοδότηση των παιδιών. Η απόφαση πάρθηκε πριν από λίγο. Ψήφισαν υπέρ της πρότασης ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.Ευελπιστούν σε 1000 προσλήψεις για τη Δευτεροβάθμια.Το αν θα περάσει με πλειοψηφία από την επιτροπή θα το δούμε!υποστηρικτές του παρόντος, ΟΛΜΕ, ΔΑΚΕ ,ΣΥΡΙΖΑ...
Αναβάλλεται για τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της επιτροπής για τους μόνιμους διορισμούς.
Επίσης πιο πιθανό είναι να δίνεις ΑΣΕΠ μέχρι τα βαθιά γεράματα για να θεμελιώσεις συνταξιοδοτικά δικαιώματα ως αναπληρώτρια, παρά να διοριστείς μόνιμη στην εκπαίδευση μέσω αυτής της διαδικασίας. Μαζικούς διορισμούς σε κράτος με 300 δισ. χρεος ας τους ξεχάσουμε όσο δεν υπάρχει αναδιάρθρωση ή διαγραφή του.
Κάποτε σκεφτόμουν και εγώ έτσι ...αγνά, τώρα κατάλαβα , ο λαός του κάθε κόμματος πιέζει και έτσι οι ηγεσίες προτείνουν!Αρα συνάδελφοι μας βρίσκονται πίσω από την πρόταση...και εγώ υπερ του Ασέπ ήμουν και είμαι αλλά ο βαθμός Ασέπ δεν έχει δυνατούς και μαζικούς οπαδούς!!!!!!!!!!!!Ακόμα και οι ασεπίτες διασπάστηκαν σε ομαδούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επιτυχόντες με έννομο συμφέρον ,ομαδούλες κατά έτη, απλοί επιτυχόντες...και όπου λαλούν πολλά κοκόρια ...αργει να ξημερώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/d.mpratis?fref=ts