0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η συνάδελφος σου που τελείωσε το 1987 και ακόμα ειναι αναπληρώτρια βαριόταν να διορισθεί πιο νωρίς και ζούσε τη ζωουλα της και τώρα που είδε τα ζόρια λέει δεν πάω στο σχολείο καλα ειναι ! Σιγά μην τη λυπηθώ κιόλας ! Άσε που τι να διορισθεί αυτή βγαίνει σε σύνταξη !
Γιαυτό ζητάμε βαθμό ΑΣΕΠ ολόκληρο και προυπηρεσία! Οχι στη μοριοδότηση της παλαιότητας του πτυχίου, ούτε των τέκνων! (Μια παλιά, με παιδιά)Μέχρι τα 60 και έχουμε ακόμα για τη σύνταξη.
Είμαι ενήμερη, αλλά διαφωνώ, γιατί υποβαθμίζεται ο ΑΣΕΠ. κι ας έχω παλιό πτυχίο.
Απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου η μοριοδότηση λόγω παλαιότητας πτυχίου και τέκνων, για προφανείς κατ' εμέ λόγους. Απαράδεκτη επίσης τυχόν προσμέτρηση μεταπτυχιακών- δεν έχουν πρόσβαση όλοι σε μεταπτυχιακά-διδακτορικά. Αν προσφέρονταν ελεύθερα προς όλους, ας μοριοδοτούνταν. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν μπορεί να αποτελούν προσόν διορισμού.
Καλά και τα ακαδημαϊκά κριτήρια συνάδελφε, αλλά για να μπούμε στην τάξη, πρέπει αυτή να εχει παιδιά. Και αυτά κάποιος πρέπει να τα κάνει και να τα τα μεγαλώσει. Δε σημαίνει βέβαια πως όποιος δεν έχει παιδιά δε θα μπει ποτέ στην τάξη. Φαντάζομαι αυτός το χρόνο του θα τον "ξόδεψε" μαζεύοντας ακαδημαϊκά κριτήρια. Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι υπέρ του να μετρήσουν και τα ακαδημαϊκά και τα κοινωνικά κριτήρια και ό,τι άλλοπρέπει να μετρήσει...
Dimitra68 θα τους έλεγα ότι η προϋπηρεσία που έχουν και ο βαθμός απο τον καλύτερο ΑΣΕΠ θα τους διόριζε. Εσυ τι έχεις να πεις σε έναν συνάδελφο που πέτυχε ΑΣΕΠ 62 και πήρε πτυχίο το 2007 και θα τον περάσει κάποιος χωρίς ΑΣΕΠ με πτυχίο το 1980 ! Το ποτέ πήρε ο καθένας πτυχίο και το ποσα παιδιά έχει ειναι δικό του θέμα !
Δεν μπορώ να ξέρω τα προβλήματα που έχει ο καθένας όπως δεν ξέρουν οι άλλοι τι εχω τραβήξει εγώ για να είμαι στη σειρά που είμαι ! Δυστυχώς όλοι εδώ μιλάμε για αυτή την ευκαιρία που θα μας διορίσει , απλά δεν θελουμε να μετράνε οι θυσίες που κάναμε για να μαζέψουμε προϋπηρεσία και να γράψουμε στον ΑΣΕΠ αλλα να μετράει το ποσά παιδιά εχω και αν πήρα νωρίς πτυχίο! Αν το βλέπεις αλλιώς και όχι σαν ευκαιρία να προσφέρεις την θέση σου σε κάποιον άλλο . Μην προσπαθείτε να με πείσετε ότι δουλεύουμε μόνο για την αγάπη μας προς τα παιδιά και όχι για να ζήσουμε !
υπάρχει και κόσμος που τα συνδυάζει και τα ακαδημαϊκά κριτήρια κάνοντας παιδιά.........και σπουδάζει με την κοιλιά στο στόμα!!!!Σε αυτούς τι θα πεις??Δε σου το μετράω το μεταπτυχιακό, να πήγαινες να μαζέψεις προϋπηρεσία??? Το ίδιο πράγμα λέμε συνάδελφε! Τι είναι αυτό που δεν είναι κατανοητό;