0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάζω παραληρηματικά σχόλια. Ηρεμήστε, πηγαίνετε για κανα μπάνιο, πηγαίνετε διακοπές γιατί σας κόβω να βγαίνετε στους δρόμους και να μιλάτε φωναχτά μόνοι σας.
κ. TruthΓια τους άνω των 40, έχω να πω ότι κατά πάσα πιθανότητα "την πάτησαν" μια και οι πιθανότητές τους να μπορέσουν να προβούν σε κινήσεις απεγγλωβισμού τους από αυτή την σουρρεαλιστική πραγματικότητα, είναι πολύ περιορισμένες πια....Δεν ξέρω τι υποψιάζεστε ( θα ήταν ενδιαφέρον να μου το λέγατε), όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι αυτή.Αν θέλετε τη γνώμη μου ( η οποία φυσικά δεν έχει κάποια πρακτική αξία) εδώ, θα σας έλεγα ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγάλο δίκιο.Όμως στην χώρα της κομματοκρατίας, του ρουσφετιού της αναξιοκρατίας, ΔΕΝ μπορούν να σωθούν από τίποτα επικαλούμενοι αυτό το δίκιο τους.Η χώρα δεν έχει σοβαρούς θεσμούς, δεν έχει παράδοση αξιοκρατίας, δεν έχει ανεξάρτητους θεσμούς...ΔΕΝ είναι αυτό περιβάλλον κατάλληλο για όσα δικαίως υπονοείτε.Είναι σκληρό, αλλά είναι αληθινό.Προσωπικά είμαι ήδη μόνιμος ( διοριστέος ασέπ) και σας μιλώ από απόσταση που μου επιτρέπει να βλέπω τα πράγματα αρκετά ψυχραιμότερα.Λυπάμαι εδώ και χρόνια.Όμως η ελλάδα και οι έλληνες αυτό είμαστε πάνω-κάτω.Κοιτάξτε μήπως μπορέσετε να ξεφύγετε εγκαίρως από αυτή την σουρρεαλιστική πραγματικότητα ( αν μπορείτε γιατί η ηλικία που μου αναφέρατε είναι σχεδόν απαγορευτική πια), γιατί "την νύφη" εσείς ( εννοώ άτομα σαν αυτά που μου περιγράψατε) θα την πληρώσετε στο τέλος....
Επιτρέψτε μου να διευκρινήσω ότι η προτροπή μου ουδεμίαν σχέση έχει με "το δίκαιον" ή "το σωστό" υπό οποιοδήποτε αξιακό πρίσμα....Εγώ σας μιλώ ΠΡΑΚΤΙΚΑ εφ' όσον είστε μέχρι 35 ( το πολύ ) ετών.ΞΕΧΑΣΤΕ την εκπαίδευση, και ανοίξτε τα μάτια σας μήπως και μπορέσετε να κάνετε τίποτα στη ζωή σας.Στην εκπαίδευση "θα καείτε" χωρίς να φταίτε.Και ΔΕΝ αναφέρομαι όπως ίσως καταλαβαίνετε στη φύση της εργασίας....Είναι οι συνθήκες τέτοιες ( σε συνδυασμό με ότι θεωρείται "σωστό και λογικό" εντός της χώρας), που πρακτικά θα "καούν" δύο γενιές εκπαιδευτικών ( και όχι μόνον-όμως εγώ θέλω να μιλήσω πρακτικά τώρα) μέχρι να δημιουργηθούν οι συνθήκες αξιοπρεπούς άσκησης ενός τέτοιου επαγγέλματος εντός της χώρας...Επειδή ξέρω ότι κάμποσοι δεν τα έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως αυτά, εγώ τα λέω.Είναι κρίμα.Μακάρι να μπορούσε να γίνει από όλους αντιληπτό(*) αυτό.....ΜΑΚΑΡΙ!(*) Εγκαίρως βέβαια....
Παιδιά δυστυχώς και η δική μου πληροφόρηση είναι πως το υπουργείο προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ιδιωτικών που απολύονται ομαδικα.
1) ο Ασεπ που ισχυει ειναι αυτος του 2008 . Οποισδηποτε εχει αδικηθει απο προηγουμενους διαγωνισμους και αισθανεται αδικημενος μπορει να δοκιμασει την τυχη του στα δικαστηριαΟ νοων νοοειτω