0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η λύση είναι μία.Δε χρησιμοποιείς το δικό σου αμάξι και πηγαίνεις με τα ΜΜΜ..Όσα προλάβεις..Δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να πάρεις ταξί..Απλά θα χάνεις κάποιες ώρες και δε θα τολμούν να μιλούν.
Μα ειλικρινά, μπορεί να σε απολύσει αν δεν υπάρχει συγκοινωνία να πηγαίνεις κάπου μακριά για λίγες ώρες;;Δεν αναφέρομαι στο να έχεις διοριστεί σε κάποιο χωριό και συ να μένεις στην πόλη..Εγώ τη χρονιά που μας πέρασε ήμουν σε ένα σχολείο στην Αττική (20 ώρες) και μετά από ένα μήνα μου βρήκαν άλλες 3 ώρες σε άλλο σχολείο σε γειτονική περιοχή..Πήγαινα με το λεωφορείο και πάρα πολλές φορές πήγαινα 30 λεπτά καθυστερημένος..Ο διευθυντής δεν τολμούσε να πει κάτι γιατί αργούσε το λεωφορείο.Ακόμα και με δικό μου μέσο να πήγαινα (που δε θα το έκανα) λόγω κίνησης πάλι θα αργούσα..Να πετάξω δεν μπορώ..Είναι και αυτή η βαρύτητα που υπάρχει..
Απορώ πως βρίσκετε το κουράγιο και συζητάτε για διάφορα θέματα, μετά από αυτή την απίστευτη κοροϊδία αυτών των τσαρλατάνων.που είναι οι μαζικές προσλήψεις;;;;που είναι οι αυξήσεις των μισθών των "αδικημένων" εκπαιδευτικών ;;;;;που είναι η αναβάθμιση του σχολείου;;;; μιλούν τώρα χωρίς να ντρέπονται για εθελοντισμό, για αύξηση ωραρίου, για κάλυψη κενών από φαντάρους....και εσείς συζητάτε για την καθημερινότητα του καθηγητή;;;;
Να προσθεσω οτι μετα την εφαρμογη ολων αυτων δεν πρεπει να ξεχασουν κατα τη διαρκεια της σχολικης χρονιας να επαναφερουν και την τοσο παρεξηγημενη "λευκη εβδομαδα" η οποια για να μην μας θυμιζει σε τιποτα το κακο παρελθον θα μετονομαστει σε "λευκη αριστερη εβδομαδα". Κι επειδη για Ευρωπη δεν μας βλεπω ολα τα σχολεια θα πραγματοποιουν εκδρομες στην μαγευτικη
Ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες. Μοναδικη μεριμνα των ελληνικων κυβερνησεων ειναι να περισωσουν τα ειδικα μισθολογια, εφοριακους, Δεη, και γενικοτερα ολους τους προνομιουχους του δημοσιου. Δεν υπαρχει ελπιδα να αλλαξει τιποτε, αυτο που τους καιει στην παρουσα φαση ειναι να βρεθουν ποροι μηπως και σωσουν τα επιδοματα των ειδικων μισθολογιων δινοντας απο την Παιδεια για μια ακομα φορα ισοδυναμα μετρα.