0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ και προυπηρεσία έχω και επιτυχία στον ασεπ.Επίσης με 2 μηνών μωρό φέτος εκανα πτυχιακή για την παιδαγωγική επάρκεια,δεν προσπαθώ να πάρω κάποιου τη θέση με τα παιδιά.Τα έκανα γιατί τα ήθελα και όχι για να διοριστώ, τώρα αν ευνοούμε λόγω αυτων δεν αποφάσισα εγώ για τους νόμους.Αν λοιπόν θέλει κάποιος να με βοηθήσει απαντώντας μου!καλώς!pipis 75 ευχαριστώ πάντως!
Η αυτοί είναι τρελοί ή πάνε να μας τρελάνουν τελείως με τους διορισμούς!!!Ο υπουργός δήλωσε εχθές ότι οι διορισμοί θα γίνουν σρχές Σεπτεμβρίου και θα είναι 7500
άρα α) πάμε σε εκλογές, β) δεν θα γίνει κανένας διορισμός
Πουλάνε πάλι προεκλογικά ελπίδα στους εκπαιδευτικούς (7.500 διορισμούς) για να μαζέψουν ψηφαλάκια. Δίχως κάποια σοβαρή αξιολόγηση και ιεράρχηση αναγκών προσέλαβαν στην ΕΡΤ και σε άλλους φορείς την εκλογική τους πελατεία, αφήνοντας τα νοσοκομεία ερημωμένα από γιατρούς και τα σχολεία στον αέρα. Έτσι εξαργύρωσαν τους όποιους διορισμούς που ήταν προγραμματισμένοι για το τρέχον έτος σε βάρος τόσο της κοινωνίας, όσο και του κλάδου μας. Προτείνω στις εκλογές να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα...