0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ ξέρω πως κουτσά στραβά τους πίνακες τους άνοιξαν και είχαν την πρόθεση να ενισχύσουν τους κόπους των αναπληρωτών με την αναβάθμιση των κόπων μας ...με τους άλλους 3848 και αιώνια ομηρία....
Δικαιωμα σου αν ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ...Μην τους αγιοποιεις ομως.Συνεχως καταφερεσαι εναντια σε οπαιαδηποτε νομοθεσια δινει προβαδισμα στο ΑΣΕΠ αποκαλυπτοντας παραλληλα οτι καμια σχεση δεν ειχες ποτε με τον διαγωνισμο.Δεν βλεπεις τι γινεται γυρω σου,θα αυξηθει το ωραριο των εκπαιδευτικων γιατι προβλεπεται στο τριτο μνημονιο και εσυ ευλογεις τα γενια του νυν υπουργειου παιδειας.Φυσικα δεν προκειται να γινουν διορισμοι....ΑΥΞΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 με την αυξηση κατα 2 ωρες.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ 22 ΩΡΕς.ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ....Για ποιους διορισσμους μιλαμε???
συνεχώς καταφέρεσαι ενάντια σε οποιαδήποτε ρύθμιση δικαιώνει τους κόπους όσων έτρεχαν να καλύπτουν τρύπες σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που καταδεικνύει ότι δεν έκανες ποτέ τον κόπο ούτε στις αιτήσεις αναπληρωτων και ωρομισθίων να βάλεις επαρχία... ούτε ένιωσες το καρδιοκτύπι να περιμένεις να σε καλέσουν για 11 ώρες χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι σου για να βγάλεις ένα μεροκάματο!
Ποσο λαθος κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επισης επειδη κι εγω εχω γυρισει ολη την ελλαδα με προυπηρεσια κατοπιν ΑΣΕΠ να μας πεις ποιος σε εσπρωξε για να μπεις στους πινακες χωρις μορια ασεπ.....ενας απο τους πολλους λογους που ψηφισες πρωτη φορα αριστερα!!
εγώ ξέρω πως κουτσά στραβά τους πίνακες τους άνοιξαν και είχαν την πρόθεση να ενισχύσουν τους κόπους των αναπληρωτών με την αναβάθμιση της προϋπηρεσίας μας ...με τους άλλους 3848 και αιώνια ομηρία....
Δυστυχώς δεν έκαναν απολύτως τίποτα... Διόρισαν κομματικούς στρατούς σε τομείς που η χώρα δεν είχε ανάγκες. Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Μάρκος δεν "είχαμε έλλειψη από δημοσιογράφους - παπαγάλους", κομματικά φερέφωνα της μεταπολίτευσης θα συμπλήρωνα. Αγνόησαν παντελώς την Παιδεία αρνούμενοι να ψηφίσουν οποιοδήποτε νόμο (διορισμούς, συνολικό άνοιγμα πινάκων κτλ) στον βωμό της αποφυγής του κομματικού κόστους. Επίσης, αναφορικά με το άνοιγμα των πινάκων (από 2012 και μετά) για διερεύνησε καλύτερα πότε αποφασίστηκε αυτό και από ποιον. Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου έδωσε μοναδικό ρεσιτάλ υποσχέσεων, αναβλητικότητας και έλλειψης βούλησης να συγκρουστεί με τα πραγματικά προβλήματα της Παιδείας και γι' αυτά θα κριθεί... Μια στάση παθητική που μεγεθύνει τα προβλήματα.
αν την έχεις γυρίσει τότε γιατί δεν θέλεις ενισχυμένη πριμοδότηση της προϋπηρεσίας μαζί με ασεπ; εμένα με συμφέρει η πρόταση Πιλάλη (ασεπ 08 +1 μόριο ο μήνας) εσένα;...