0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί όχι; Έχει ωραίο πρόγραμμα η ΕΡΤ. Σέρλοκ Χολμς, ντοκιμαντέρ και προσεχώς παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Πεκίνο Προσωπική εκτίμηση: δεν θα διορίσουν κανέναν βραχυπρόθεσμα.
εχω τοποθετηιει απειρες φορες επι του θεματος. ΟΙ πινακες επρεπε να ανοιξουν ΜΟΝΟ με ΑΣΕΠ. Αλλιως καναμε δηλωσεις αναπληρωτων τοσα χρονια με αλλους ορους και τωρα τα ανοιξε αναδρομικα ο Λο
Οι κάθε φορά κυβερνώντες μας θέλουν αγράμματους, απαίδευτους, χωρίς οξύνοια ή κριτική σκέψη, υποταγμένους, άβουλους, χωρίς φωνή, για να περνάνε πιο εύκολα τα όσα οι δανειστές τους υπαγορεύουν! Μου φαίνεται ότι στο χώρο της παιδείας θα έρθουν πολύ σκοτεινά χρόνια, όπως στην εποχή της Τουρκοκρατίας με τα κρυφά σχολειά! Ήδη, μάλιστα, έχω ακούσει γονείς να δηλώνουν πως δεν τους νοιάζει αν θα έχουν τα παιδιά τους σχολείο, με δασκάλους, βιβλία κ.λ.π., αλλά τους νοιάζει αν θα έχουν φαγητό! Εκεί μας έχουν οδηγήσει οι ανεύθυνες και άσχετες πολιτικές!
δηλαδή αν δεν ξαναγίνει ασεπ τι θα κάνουμε; θα μείνουμε καθηλωμένοι και όμηροι στα δεδομένα του 2010;
Όχι, θα καταντήσουμε όμηροι ενός διαγωνισμού δουλοπρέπειας, όπου θα επιβραβεύεται όποιος γονατίζει περισσότερο από τον άλλον, με το να ξενιτεύεται κάθε χρονιά συνεχώς και ασταμάτητα.Πρώτον έχεις συνειδητοποιήσει ότι σε ένα πίνακα (όπως αυτόν των ΠΕ70), όπου βρίσκονται 10.000 αναπληρωτές, οι προσλήψεις βάσει παλαιότητας πτυχίου είναι μονόδρομος; Εξήγησα τους λόγους πιο πίσω.Δεύτερον, έχεις συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος Λοβέρδου, με τον τρόπο που τον πέρασε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, διότι συγκρούεται σε άλλη διάταξη;