0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΧΙ, εκλογές έρχονται...
Αυτό σκεφτόμουν δυστυχώς.
Μολις μιλησα στον δημοσιογραφο του εθνους. Ειναι προσωπικος παιδικος φιλος. Μου ειπε οτι καταβαλετε προσπαθεια γιαυτο που γραφει. Οσο για την οριταση του τροπου διορισμου μου ειπε οτι θα τη αλλαξουν με νομο Τιποτα παραπανω
οχι η προταση ειναι αυτη ΑΣΕΠ του 2008 (λογω ΣΤΕ) και προυπηρεσια. Οτι γραφει η εφημεριδα
επιμένουν στο βόλεμα δικών τους...όσους προλάβουν....δηλαδή δεν φτάνει που μοριοδοτείται προκλητικά μόνο η επιτυχία του 08, μοριοδοτούν τρίτεκνους , πολύτεκνους, ιδιωτικούς...είναι σύννομο, λογικό και ηθικό να μοριοδοτούνται οι παραπάνω κατηγορίες , παρά να μοριοδοτούνται ο ιπαλιοτερες απιτυχίες του ΑΣΕΠ...αίσχος...!αν είναι να γίνουν έτσι οι διορισμοί, καλύτερα να μην γίνει ΚΑΝΕΝΑΣ...ας εφαρμόσου ντην απόφαση του ΣτΕ για ΟΛΟΥΣ τους ΑΣΕΠ απ οτο 2001 και μετά, ή...αν έχουν τα μέζεα που λεει και ο Ζουράρης, να κάνουν γραπτό ΑΣΕΠ...δεν μπορώ να δινω συνεχεια ΑΣΕΠ ,αλλά αν είναι να διορίσουν τους ημέτερους , το προτιμώ,...έλεος πια...απείρως χειρότεροι απ τους προηγούμενους...ετη φωτός χειρότεροι...
Όλοι θα "αγοράζατε" προυπηρεσία εάν μπορούσατε, είτε στην ΠΔΣ είτε σε ιδιωτικά σχολεία είτε σε ΙΕΚ είτε σε φροντιστήρια. Το κόμπλεξ του ότι δεν μπορέσατε σας κάνει να διαμαρτύρεστε και όχι βέβαια οι αξίες της αξιοκρατίας και της ηθικής που υποτίθεται ότι δέχεστε. Μου θυμίζετε αυτούς που κατακρίνουν τον πανάκριβο τρόπο διασκέδασης στη Μύκονο μόνο και μόνο επειδή οι ίδιοι δεν έχουν τα λεφτά να πάνε στη Μύκονο, γιατί, αν τα είχαν, μέσα στη μυκονιάτικη κραιπάλη θα βούταγαν. Ηθικολογίες περί "αγορασμένης" προυπηρεσίας από μέλη του σιναφιού μας (όπου η "πάρτη" του καθένα αποτελεί την ύψιστη "ηθική" αρχή) μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλούν.
ερωτηση οσοι εχετε καλυτερη βαθμολογια σε παλαιοτερους ΑΣΕΠ δεν εχετε και περισσοτερα χρονια προυπηρεσια;
αν είναι να γίνουν έτσι οι διορισμοί, καλύτερα να μην γίνει ΚΑΝΕΝΑΣ...