0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΣτΕ έχει πει πως δεν μπορούμε να κρατάμε βαθμούς από προηγούμενους ασεπ έτσι λέει ο νόμος Αρσένη διότι δεν μπορούν να συγκριθούν επιδόσεις από διαφορετικές εξεταστικές διαδικασίες...καταλύεται η αρχή της ισότητας...είπαμε σε πολλά πράγματα προβληματικός ο νόμος Αρσένη....
Όσο τσακωνόμαστε περί ΑΣΕΠ και προϋπηρεσίας, εγώ ψυχανεμίζομαι ότι το μέλλον των πάσης φύσεως συμβασιούχων στο δημόσιο είναι η πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ με 490 ευρώ, όπως εξετάστηκε ως ενδεχόμενο και το 2012-2013, για όσους θυμούνται...Με πρακτικά ανύπαρκτη πλέον αντιπολίτευση και το μεγαλύτερο μέρος του κοινοβουλευτικού τόξου συμπαραταγμένο σε μια συγκεκριμένη πολιτική, ας μου εξηγήσει κάποιος ποιος θα τους εμποδίσει να το πράξουν.
Η Διαμαντοπουλου δεν το ήξερε αυτο; Και παρόλα αυτά νομοθέτησε με ΑΣΕΠ 2006, γενικά με παλαιοτετους ΑΣΕΠ.
κι εγω συμφωνω να αποκλειστουν οσοι δεν εχουν επιτυχια ΑΣΕΠ.
Θα υποβαθμιστεί η παιδεία, αλλά δεν τους νοιάζει, ειναι και κατα της αριστείας γενικά, δούλευες χωρίς διάβασμα-πριμοδοτείσαι, διάβαζες κι έκανες μεταπτυχιακά;- είσαι ταξικός και οξω να μάθεις!
Αυτό θα μπορούσε να ενώσει όλους τους αδιοριστους, ας αφήσουμε το παλιό "μαζικούς διορισμούς" μονο γραφικοί γίναμε με αυτο. Κανένας αναπληρωτής, κανένας διορισμός χωρίς ΑΣΕΠ!
Τα μεταπτυχιακά δε μπορούν να αποτελούν κριτήριο διορισμού. Αυτή είναι η άποψή μου. Μπορεί να πριμοδοετείται μισθολογικά ή υπηρεσιακά, αλλά δε μπορεί να πριμοδοτεί το διορισμό στο δημόσιο σχολείο. Υπάρχει κάποια σχολή που να παρέχει δωρεάν σε όλους τους επίδοξους εκπαιδευτικούς μεταπτυχιακά παιδαγωγικού χαρακτήρα; Αν θεσπιστεί κάτι τέτοιο, ας το παρακολουθεί όποιος επιθυμεί και ας έχει προβάδισμα έναντι όσων επιλέξουν να απέχουν. Για να μη μιλήσουμε για το κατά πόσον είναι ουσιώδη και υψηλού επιπέδου όλα τα μεταπτυχιακά...Επίσης, έχω αντιταχθεί στην πριμοδότηση του αριθμού των παιδιών στα κριτήρια διορισμού. Να ενισχύονται οι πολύτεκνες οικογένειες, εννοείται, όχι όμως με τον τρόπο αυτό.