0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε πα να κάνουν κι νέο ΑΣΕΠ! Πότε το φοβήθηκα και να το φοβηθώ τωρα; Α και μια που λες για επάρκειες κι αυτή την έχω εις διπλούν, απο πτυχίο και μεταπτυχιακό. Δε φοβάμαι τιποτα! Α και δικαστική απόφαση για το διορισμό μου έχω την οποία αρνείται να εφαρμόσει το υπουργείο. Κάτσε θα βρω κι άλλα σε λιγο... Μονο τους παρανομούντες φοβάμαι! Α και τους φυγοπονους, βλάπτουν!
Και εγώ την έχω μεγάλη, αλλά δεν βγήκα να το διαφημίσω......
άρα κάτι σαν ασεπ +24μηνο όπως με Στυλιανίδη;
Μερικοί, μάλλον, έχουν καεί με το 24μηνο. Δεν το έπιασαν για λίγο με αποτέλεσμα να βγάζουν μένος και να το κατακρίνουν (π.χ. Syllas)
Όταν κάποιος λέει σύστημα, τι εννοεί?Μπορεί κάποιος να μας περιγράψει πως αντιλαμβάνεται το σύστημα?
Στη δικιά μου λογική είναι ένας μηχανισμός επιλογής, η λέξη επιλογή είναι απαξιωμένη πλέον. .....Και το λέω αυτό γιατί :Δε μπορούν να ανταπεξελθουν όλοι στην εκπαίδευση για χίλιους δυο λόγους.Υπάρχουν άνθρωποι που ξεσπούν σε κλάματα μέσα στην τάξη και δε ξέρουν να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις των παιδιών, παρόλο που αυτοί δουλεύουν σαν αναπληρωτές ( οι συγκεκριμένοι αν κατέβουν σε ΑΣΕΠ ούτε τη βάση δε θα πιάσουν αλλά κοκορεύονται ότι είναι πιο κατάλληλοι από άλλους , λέγοντας μάλιστα '' μα είναι δυνατόν να θέλουν να διδάξουν άτομα που ούτε τη βάση δε πιάνουν'' αλλά η προϋπηρεσία...προϋπηρεσία μοναδικό κριτήριο επιλογής για αυτούς )Για αυτό το λόγο και πολλούς άλλους θα πρέπει να βρεθεί ένας μηχανισμός ο οποίος θα επιλέγει τους πιο κατάλληλους για την εκπαίδευσηΤο ''σύστημα'' αυτή τη στιγμή απορροφά ότι του σερβίρουν.Υ.Γ. Ξεδίπλωσα τη σκέψη μου πολύ γρήγορα, προσωπική καθαρά άποψη και γνώμη