0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Agathi ένα λεπτό.Eστω ότι εσύ έχεις πτυχίο 2016 και εγώ το 2017(βάζω μελλοντικες χρονολογίες για να συνεννοηθούμε).Και εσύ για ένα χρόνο δε θέλεις να εργαστείς ή κανείς κάτι άλλο ή πας εξωτερικο.Και δουλεύω εγώ σαν αναπληρωτής στη θέση σου.Στέκει αντί να σου πω ευχαριστώ που δουλεψα και έπαιρνα το χαρτζιλίκι του εκπαιδευτικού εχοντας πιο προσφατο πτυχίο,να σου πω κάνε στην άκρη να σε περάσω στον πινακα?
Δεν υπάρχει επετηρίδα πλέον εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Η σειρά στον πίνακα αποκτήθηκε με πολύ κόπο και πολλούς ΑΣΕΠ
Ενώ συμφεροντολόγοι μου οι ιδιωτικοί,οι καρπεροί, και οι αλεξιπτωτιστές της εκπαίδευσης δεν πειράζει που μπαίνουν σε κλειστούς πίνακες.
Μιλάμε για δουλειά εδώ δεν είναι ηθικό το ζήτημα. Ε τότε να άμα βρίσκετε δουλειά μην πηγαίνετε να τη δίνετε στο μεγαλύτερο γιατί είναι πιο παλιός από σας. Επιλογές είναι και πληρώνεις το αντίστοιχο κόστος. Μα τί ακούμε εδώ μέσα; Εσένα αν σε πάρουν αναπληρωτή μην πας, ευχαρίστησε όποιον δεν δέχτηκε και πήρες τη θέση του την περασμένη χρονιά και δωσε τη θέση σου σε αυτόν!
Γιαυτο δεν επρεπε ποτε να κλεισουν οι πινακες.Ηταν παρανομο.
Foufoutos που το είδες ότι δε γίνεται?Όταν διεκδικησουμε το αυτονόητο δηλαδή 20 μαθητες ανά τμήμα στη δευτεροβαθια και 15στην πρωτοβάθμια που θα πρέπει και όλη ή κοινωνία -ειδικά οι γονείς - να στηρίζει,θα δούμε αν θα δουλεύουμε όλοι.Και επειδή θα μου πεις πάλι που θα βρεθούν τα λεφτά,να ρωτήσεις και να μάθεις τι φοροαπαλλαγες έχουν ορισμένοι για να πίνουν τώρα σαμπάνιες στη Μυκονο και μετά θα καταλάβεις που θα βρεθούν.Αυτό όμως που θα γίνει τώρα είναι να βγει ή εγκύκλιος με κλειστούς πινακες γιατί έτσι λέει ο ισχύων νόμος είτε αρεσει είτε όχι.