0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καποιος ειπε να ζητάμε πιο πολλα χρηματα για τα δυσπρόσιτα...μαλλον δεν θα χεις δουλεψει και δεν ξερεις πως δουλευει το συστημα με τα ταμεια και τις σχολικες επιτροπες...αστο
Επίδομα Δωρεάν μεταφορά από και προς τον τόπο κατοικίαςΕπιδότηση ενοικίου
Να μάθεις να ζητάς χρήματα ή άλλες διευκολύνσεις από το υπουργείο και όχι τη θέση των συναδέλφων σου.
Κουκλε μου η καλυτερα συναδελφε; παψε να εισαι εριστικος γιατι κουκλε μου ο καθενας μπορει να ειρωνευτεί και για να δωσω κι εγω μια αοαντηση στο στυλα αυτό...ουτε σε ξερω ...τι με νοιαζει αν εχεις δουλεψει ΟΤΑΝ ομωσ λες να ζητήσουμε πιο πολλα λεφτα για τα δυσπρόσιτα τι λες κουκλε μου; σε ότι αφορα το οικονομικο :στα δυσπρόσιτα νηπιαγωγεία που εγω γνωρίζω και που είναι αδεια προισταμενες γινονται οι αναπληρψτριες.
Δεν έχουν λεφτά να δώσουν; Ούτε που με νοιάζει. Για αλλού και αλλού έχουν, για εδώ δεν έχουν.
Troktiko, λυπάμαι πολύ για τη στάση και τη γνώμη που έχεις! Δεν μπορείς να αποκαλείς ομαδούλα όσους δε θέλουν αυτό το αυθαίρετο και παράνομο μισοάνοιγμα των πινάκων των αναπληρωτών και προσφεύγουν σύμφωνα με το δίκαιο. Ούτε, πάλι, όσους έχουν επιτυχία σε ΑΣΕΠ και τόσα χρόνια δε δούλευαν ούτε ως ΑΜΩ, επειδή τις θέσεις τους τις έπαιρναν οι πολύτεκνοι, οι απολυμένοι των ιδιωτικών, οι τρίτεκνοι κ.λ.π, που θεωρούσαν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους από τους άλλους! Αυτά τα επαίσχυντα πρέπει να σταματήσουν! Ή να διεξαχθεί άμεσα ΑΣΕΠ και μετά ν' ανοίξουν οι πίνακες με βάση τα νέα δεδομένα ή να παραμείνουν κλειστοί, όπως μέχρι τώρα και να βρεθεί φόρμουλα μαζικών διορισμών, με προυπόθεση την επιτυχία στον ΑΣΕΠ! Μάθε να κοιτάς το γενικό συμφέρον κι όχι το καθαρά προσωπικό, γιατί έτσι εξυπηρετείς τα συμφέροντα του Υπουργείου, που με την εκάστοτε ηγεσία του, εφαρμόζει την τακτική του διαίρει και βασίλευε!
Όπως δυστυχώς το έχουμε επισημάνει, ο κλάδος των εκπαιδευτικών δεν διεκδικεί ποτέ κάτι από κοινού και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη. Και δεν βλέπω αυτό να αλλάζει