0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι ποιος το ειπε; δεν βλεπεις τα μορια που δινονται στον γραπτο ΑΣΕΠ;οντως μια βαση χρειαζεται να γραψουν για να περασουνκαι αν δεν την γραψουν ειναι προφανες πως υπαρχει θεμα,το λογικο αν εχουν τοσα χρονια ειναι να γραψουν στο γνωστικο και στα παιδαγωγικααλλιως τι;μην τρελαθουμε παιδια,ειπαμε ο καθενας να υπερασπιζεται τον εαυτο του λογικο ειναι,αλλα υπαρχει και η κοινη λογικη
Και να σκεφτούμε ότι ενώ χαλάνε τόσο χαρτί για φυλλάδια, φωτοτυπικό χαρτί στα σχολεία για σημειώσεις στα παιδιά το δίνουν με το σταγονόμετρο..
Ποιος δίνει φωτοτυπικό χαρτί στα παιδιά; Τουλάχιστον στα δημοτικά και νηπιαγωγεία το φωτοτυπικό χαρτί το αγοράζουν τα παιδια. Στην αρχή της χρονιας κάθε μαθητής "οφείλει" να φέρει ένα πακέτο Α4. Σκέψου να έχει ένας γονιός 2,3 ή 4 παιδια.
Αυτες ειναι οι "" ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ" των εκαστοτε διευθυντων. Επειδη δεν εχουν λεφτα ζητανε απο γονεις. Κανονικα ο καθε διευθυντης πρεπει να εχει υπολογιζει το κοστος αυτο στα εξοδα σχολειου. Στην Δευτεροβαθμια αυτο δεν γινεται καν. Τα χαρτια ειναι στα εξοδα σχολειου απλα ελεγχονται
Πριν από λίγο, άκουσα στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα στον Real FM (μπορεί να ήταν και επανάληψη, δε ξέρω), έναν της ΟΛΜΕ (δεν πρόλαβα να ακούσω ποιος ήταν). Είπε για τα προβλήματα στα σχολεία και σε ένα σημείο είπε ότι υπήρξε η απόφαση του ΣτΕ που έβγαλε το τωρινό σύστημα διορισμών αντισυνταγματικό, για αυτό η ΟΛΜΕ πρότεινε ένα σύστημα διορισμών που θα εφαρμοζόταν και στους αναπληρωτές και θα λάμβανε υπόψη τις επιτυχίες στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Νομίζω όλοι θυμόμαστε ποιο ήταν το σύστημα που είχε προτείνει η ΟΛΜΕ και κατά πόσο ήταν σύμφωνο με την απόφαση του ΣτΕ.Τα συμπεράσματα δικά σας
Ο ανηψιος μου δεν εχει δάσκαλο και στο δημοτικο ειπαν στην αδελφή μου πως περιμενουν δασκαλους Οκτωβρη